Libnet.ro
UNICEF

17:15

Hillary Clinton are cu doua milioane de voturi mai mult decat Donald Trump

România Liberă România Liberă,
Hillary Clinton are cu doua milioane de voturi mai mult decat Donald Trump

Candidata democrata Hillary Clinton a obtinut cu peste doua milioane de voturi mai mult decat republicanul Donald Trump, potrivit celei mai recente actualizari a rezultatelor alegerilor prezidentiale din SUA. Datele publicate miercuri de organizatia independenta Cook Political Report, citata de Xinhua, arata 64. 958 de voturi pentru Clinton, 62. 395 pentru Trump, 7. 347 pentru candidatii altor partide, independenti sau ale caror nume au fost completate de alegatori pe buletinele de vot, scrie Agerpres. continuă pe România Liberă

Hillary Clinton are un avans de 1,7 milioane de voturi, desi a pierdut alegerile prezidentiale din SUA

Democrata Hillary Clinton a pierdut alegerile prezidentiale in urma cu doua saptamani, desi a obtinut cu 1,7 milioane mai multe voturi, potrivit ultimelor date de la autoritatile electorale statale. In schimb, rivalul ei republican a castigat votul electorilor si va prelua in luna ianuarie fraiele puterii de la Casa Alba, transmite News. ro citand The Independent.

Donald Trump nu mai vrea sa o trimita la inchisoare pe Hillary Clinton

Administratia Trump nu o va urmari in justitie pe democrata Hillary Clinton, asa cum a amenintat republicanul Donald Trump in campania electorala, a anuntat marti fosta sefa de campanie a presedintelui ales, Kellyanne Conway, citata de CNN.

Administratia Donald Trump nu o va ancheta pe Hillary Clinton pentru mailurile private - Kellyanne Conway

Administratia lui Donald Trump nu o va ancheta pe Hillary Clinton in scandalul mailurilor private, a afirmat marti una dintre cele mai apropiate consiliere ale presedintelui ales, potrivit AFP.

Administratia lui Donald Trump nu o va urmari in justitie pe Hillary Clinton asa cum a amenintat in campania electorala

Fostul manager de campanie al presedintelui-ales, Kellyanne Corway, a declarat ca viitoarea administratie Donald Trump nu o va urmari in justitie pe democrata Hillary Clinton, asa cum a amenintat republicanul in campania electorala.

Reactia AGRESIVA a lui Hillary Clinton dupa ce a aflat ca a pierdut alegerile in fata lui Trump. Ce povestesc apropiatii despre comportamentul democratei

Hillary Clinton a pierdut alegerile prezidentiale din Statele Unite in favoarea lui Donald Trump, asta dupa ce pe tot parcursul campaniei electorale, candidata democrata a fost prima in.

RAPORT Europenii traiesc mai mult, dar nu sunt neaparat mai sanatosi

Populatia Uniunii Europene UE) traieste mai mult, dar nu are neaparat o sanatate mai buna, arata un raport comun publicat miercuri de catre Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE) si Comisia Europeana.

Fotografia zilei. Peste 60 de persoane au fost ucise si mai mult de 100 au fost ranite intr-un grav accident din India

Peste 60 de persoane au fost ucise si mai mult de 100 au fost ranite dupa ce 14 vagoane ale Expressului Indore-Patna au deraiat in primele ore ale diminetii de ieri in apropierea Pukhrayan, India.

Hillary Clinton ar mai putea, totusi, sa ajunga presedinte al Statelor Unite ale Americii, pe masura ce se numara toate voturile. Procedura care ar putea provoca o surpriza fara precedent

Fosta adversara a presedintelui ales Donald Trump a primit, de fapt, 1,7 milioane de voturi in plus fata de republican, in alegerile de la inceputul lunii. Si numaratoarea inca nu s-a terminat.

Hillary Clinton ar mai putea, totusi, sa ajunga presedinte al SUA pe masura ce se numara toate voturile. Procedura care ar putea provoca o surpriza fara precedent

Fosta adversara a presedintelui ales Donald Trump a primit, de fapt, 1,7 milioane de voturi in plus fata de republican, in alegerile de la inceputul lunii. Si numaratoarea inca nu s-a terminat.

Oficial ONU: in ultimii 26 ani, Romania a pierdut peste UN TRILION de euro, mai mult decat a pierdut de la Stefan cel Mare pana-n 89. Romania nu mai e un stat, ci o corporatie condusa de straini. Romania nu mai detine nimic

Romania a fost vanduta de cei care au preluat puterea in 1989 si apoi si-au dat-o unul altuia timp de 26 de ani, Romania nu mai detine nimic, nu are economie. Acestea sunt doar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )