Libnet.ro
UNICEF

08:30

Hillary Clinton sufera de pneumonie si isi anuleaza deplasarile de campanie programate pentru luni si marti

Hotnews Hotnews,
 Hillary Clinton sufera de pneumonie si isi anuleaza deplasarile de campanie programate pentru luni si marti

Hillary Clinton, care a parasit brusc, duminica, ceremonia de comemorare a victimelor atacurilor din 11 septembrie 2001, dupa ce i s-a facut rau, sufera de pneumonie, dar se reface, a anuntat medicul sau. Clinton 68 de ani) si-a anulat toate activitatile si deplasarile de campanie programate pentru luni si marti, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Hillary Clinton sufera de pneumonie si isi anuleaza turneul electoral din California

Candidatul democrat la presedintie, Hillary Clinton, a fost diagnosticata cu pneumonie si a fost nevoita sa-si anuleze turneul electoral de doua zile programat a se desfasura in California, a anuntat doctorul acesteia ieri, potrivit Reuters.

Hillary Clinton nu are alta problema medicala in afara de pneumonie (purtator de cuvant)

Hillary Clinton nu sufera de alte probleme medicale in afara de pneumonia anuntata duminica, a dat asigurari luni purtatorul de cuvant al candidatei democrate la Casa Alba, potrivit AFP.

Hillary Clinton, prea bolnava sa mai candideze? A fost diagnosticata cu pneumonie

Un reprezentant al campaniei prezidentiabilei democrate a anuntat luni dimineata anularea unei deplasari de campanie in statul California, dupa ce Hillary Clinton a fost diagnosticata cu pneumonie la finele.

Hillary Clinton este bolnava. De ce sufera candidatul pentru Casa Alba

Hillary Clinton nu sufera de alte probleme medicale in afara de pneumonia anuntata duminica, a dat asigurari luni purtatorul de cuvant al candidatei democrate in cursa pentru presedintia SUA,.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton a fost diagnosticata cu pneumonie

Candidata democrata la alegerile prezidentiale din luna noiembrie, Hillary Clinton, a fost diagnosticata cu pneumonie cu doua zile inainte sa i se faca rau in timpul unei comemorari a atacurilor de la 11 septembrie 2001, a anuntat medicul ei personal intr-un comunicat emis duminica seara, citat de Politico si ABC News.

VIDEO. Hillary Clinton a ametit la comemorarea victimelor 9/11. Are pneumonie, dar se reface rapid, spune medicul

Candidata democrata la alegerile prezidentiale americane, Hillary Clinton, a cazut la ceremonia de comemorare a victimelor atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001, pe care apoi a parasit-o brusc, alimentand noi speculatii asupra starii sale de sanatate, scrie The Washington Post.

Hillary Clinton isi cere scuze pentru afirmatia ca alegatorii lui Donald Trump sunt jalnici

Hillary Clinton isi cere scuze pentru afirmatia ca alegatorii lui Donald Trump sunt jalnici .

Mesajul lui Donald Trump, dupa aflarea vestii despre boala lui Hillary Clinton

Donald Trump, candidatul Partidului Republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, a declarat ca spera ca Hillary Clinton isi va reveni curand, relateaza NBC News, citat de.

Mesaj de la Donald Trump pentru Hillary Clinton

Donald Trump, candidatul Partidului Republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, a declarat ca spera ca Hillary Clinton isi va reveni curand, relateaza NBC News, citat de Mediafax.

Pot sa dovedesc ca nu exista alta problema medicala nedivulgata Ce spun medicii despre starea de sanatate a lui Hillary Clinton

Pneumonia este singura problema medicala a lui Hillary Clinton, conform purtatorului de cuvant al candidatei democrate in cursa pentru presedintia SUA. Pot sa dovedesc ca nu exista alta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2296 seconds )