Libnet.ro
UNICEF

20:45

Hillary Clinton isi cere scuze pentru afirmatia ca alegatorii lui Donald Trump sunt jalnici

România Liberă România Liberă,
Hillary Clinton isi cere scuze pentru afirmatia ca alegatorii lui Donald Trump sunt jalnici

Hillary Clinton isi cere scuze pentru afirmatia ca alegatorii lui Donald Trump sunt jalnici . continuă pe România Liberă

Unul dintre fondatorii Facebook doneaza 20 mil. dolari candidatei democrate Hillary Clinton

Unul dintre fondatorii Facebook, Dustin Moskovitz, si sotia sa vor dona 20 de milioane de dolari candidatei democrate Hillary Clinton si partidului sau, pentru alegerile din 8 noiembrie, relateaza AFP, precizand ca este vorba de o suma considerabila.

Unul dintre fondatorii Facebook doneaza 20 de milioane de dolari candidatei democrate Hillary Clinton

Unul dintre fondatorii Facebook, Dustin Moskovitz, si sotia sa vor dona 20 de milioane de dolari candidatei democrate Hillary Clinton si partidului sau, pentru alegerile din 8 noiembrie, relateaza AFP, precizand ca este vorba de o suma considerabila virata de un singur donator.

New York: Hillary Clinton a lesinat la comemorarea a 15 ani de la atacurile teroriste de la 11 septembrie (VIDEO)

Alerta pentru staff-ul lui Hillary Clinton, care a lesinat la comemorarea a 15 ani de la atacurile teroriste de la 11 septembrie, informeaza RT. com. Candidatul democrat pentru alegerile prezidentiale din SUA nu.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump si Hillary Clinton, bataie pentru spjininul generalilor

Candidatul republican la presedintia americana, Donald Trump, a cerut eliminarea totala a oricarei reduceri a bugetului apararii ca rezultat al eforturilor actualei administratii democrate de a redude deficitul. Donald Trump a primit marti sprijinul a 88 de generali si amirali in rezerva, iar Hillary Clinton spune ca este sustinuta de 95 de generali si amirali in rezerva.

Hillary Clinton a parasit brusc ceremonia de comemorare a victimelor de la 11 septembrie dupa ce i s-a facut rau

Hillary Clinton, candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, a parasit brusc, duminica, ceremonia de comemorare a victimelor atacurilor din 11 septembrie 2001, dupa ce i s-a facut rau, anunta The Guardian.

Hillary Clinton, spaima Kremlinului

Un american integrat in culisele politice externe, care se bucura de increderea Moscovei, a explicat pentru Foreign Policy de ce Putin si cercul sau il doresc pe Donald Trump ca succesor al lui Barack Obama.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )