Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mesaj de la Donald Trump pentru Hillary Clinton

România Liberă România Liberă,
Mesaj de la Donald Trump pentru Hillary Clinton

Donald Trump, candidatul Partidului Republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, a declarat ca spera ca Hillary Clinton isi va reveni curand, relateaza NBC News, citat de Mediafax. continuă pe România Liberă

Mesajul lui Donald Trump, dupa aflarea vestii despre boala lui Hillary Clinton

Donald Trump, candidatul Partidului Republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, a declarat ca spera ca Hillary Clinton isi va reveni curand, relateaza NBC News, citat de.

Donald Trump, primele declaratii despre starea de sanatate a lui Hillary Clinton

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, a facut primele declaratii despre starea de sanatate a contracandidatei sale, democrata Hillary Clinton, dupa ce aceasta din urma a fost.

Hillary Clinton a parasit brusc ceremonia de comemorare a victimelor de la 11 septembrie dupa ce i s-a facut rau

Hillary Clinton, candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, a parasit brusc, duminica, ceremonia de comemorare a victimelor atacurilor din 11 septembrie 2001, dupa ce i s-a facut rau, anunta The Guardian.

Unul dintre fondatorii Facebook doneaza 20 mil. dolari candidatei democrate Hillary Clinton

Unul dintre fondatorii Facebook, Dustin Moskovitz, si sotia sa vor dona 20 de milioane de dolari candidatei democrate Hillary Clinton si partidului sau, pentru alegerile din 8 noiembrie, relateaza AFP, precizand ca este vorba de o suma considerabila.

Unul dintre fondatorii Facebook doneaza 20 de milioane de dolari candidatei democrate Hillary Clinton

Unul dintre fondatorii Facebook, Dustin Moskovitz, si sotia sa vor dona 20 de milioane de dolari candidatei democrate Hillary Clinton si partidului sau, pentru alegerile din 8 noiembrie, relateaza AFP, precizand ca este vorba de o suma considerabila virata de un singur donator.

Hillary Clinton isi cere scuze pentru afirmatia ca alegatorii lui Donald Trump sunt jalnici

Hillary Clinton isi cere scuze pentru afirmatia ca alegatorii lui Donald Trump sunt jalnici .

Hillary Clinton este bolnava. De ce sufera candidatul pentru Casa Alba

Hillary Clinton nu sufera de alte probleme medicale in afara de pneumonia anuntata duminica, a dat asigurari luni purtatorul de cuvant al candidatei democrate in cursa pentru presedintia SUA,.

New York: Hillary Clinton a lesinat la comemorarea a 15 ani de la atacurile teroriste de la 11 septembrie (VIDEO)

Alerta pentru staff-ul lui Hillary Clinton, care a lesinat la comemorarea a 15 ani de la atacurile teroriste de la 11 septembrie, informeaza RT. com. Candidatul democrat pentru alegerile prezidentiale din SUA nu.

Hillary Clinton sufera de pneumonie si isi anuleaza turneul electoral din California

Candidatul democrat la presedintie, Hillary Clinton, a fost diagnosticata cu pneumonie si a fost nevoita sa-si anuleze turneul electoral de doua zile programat a se desfasura in California, a anuntat doctorul acesteia ieri, potrivit Reuters.

Hillary Clinton sufera de pneumonie si isi anuleaza deplasarile de campanie programate pentru luni si marti

Hillary Clinton, care a parasit brusc, duminica, ceremonia de comemorare a victimelor atacurilor din 11 septembrie 2001, dupa ce i s-a facut rau, sufera de pneumonie, dar se reface, a anuntat medicul sau. Clinton 68 de ani) si-a anulat toate activitatile si deplasarile de campanie programate pentru luni si marti, scrie AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )