Libnet.ro
UNICEF

11:15

Hollande: Daca Marea Britanie doreste acces la piata unica europeana trebuie sa garanteze libera circulatie

România Liberă România Liberă,
Hollande: Daca Marea Britanie doreste acces la piata unica europeana trebuie sa garanteze libera circulatie

Presedintele francez Francois Hollande a avertizat Marea Britanie ca, daca doreste sa ramana in cadrul pietei unice, trebuie sa garanteze patru libertati: libera circulatie a marfurilor, a capitalurilor, a serviciilor si a oamenilor. continuă pe România Liberă

Accesul Marii Britanii la piata unica depinde de garantarea liberei circulatii

Accesul Marii Britanii la piata unica europeana este conditionat de garantarea liberei circulatii a persoanelor, a declarat presedintele francez Francois Hollande, in timpul unei conferinte de presa cu premierul britanic Theresa May, conform cotidianului The Guardian.

CE, avertisment pentru englezi: Daca vor acces la piata unica, sa deschida piata muncii pentru statele UE

Vicepresedintele Comisiei Europene Valdis Dombrovskis a avertizat ca Londra ca, in cazul in care doreste un acord pentru acces la piata unica a Uniunii Europene, dupa ce va iesi din blocul comunitar, Marea Britanie va trebui sa ofere statelor membre acces la piata fortei de munca.

Brexit si studentii romani. Ultima sansa de a studia in Marea Britanie: de anul viitor situatia se schimba radical

Daca vrei sa studiezi in Anglia si sa beneficiezi atat de taxe preferentiale, cat si de credit guvernamental, anul acesta este ultima ta sansa. Din septembrie 2017, lucrurile se vor schimba. in acest moment, circa 8. 000 de studenti romani invata la universitati din Marea Britanie.

Marea Britanie renunta la presedintia rotativa a Consiliului UE in 2017

ACTUALIZARE 13:15 Belgia este dispusa sa preia presedintia Consiliului UE Belgia este dispusa sa asigure presedintia rotativa a Uniunii Europene in al doilea semestru al anului 2017, a anuntat astazi Ministerul Afacerilor Externe din aceasta tara, dupa ce Marea Britanie a anuntat ca renunta sa faca acest lucru, informeaza AFP. ------ Premierul britanic Theresa May l-a informat pe presedintele Consiliului European, Donald Tusk, ca Marea Britanie va renunta sa asigure presedintia rotativa a Consiliului UE din iulie-decembrie 2017, a anuntat astazi executivul de la Londra, transmite AFP.

Uniunea Europeana nu va avea nici macar discutii informale cu Marea Britanie

Uniunea Europeana nu va initia nici macar discutii informale cu Marea Britanie inainte ca Londra sa declanseze procedura de iesire din UE, afirma Kristalina Gheorghieva, unul dintre vicepresedintii.

Efectele Brexit: Politia din Marea Britanie raporteaza peste 6200 de infractiuni motivate de ura in prima luna dupa votul anti-UE

Politia din Marea Britanie trage un semnal de alarma cu privire la efectele Brexitului, iar, potrivit celui mai recent raport, se pare ca peste 6200 de infractiuni motivate de ura au avut loc in prima luna du.

Romanii din Marea Britanie cauta tot mai multe proprietati imobiliare in Romania. Cautarile au crescut cu 60% dupa referendumul pentru Brexit

Cautarile de proprietati in Romania, generate de romani stabiliti in Marea Britanie, au inregistrat in lunile iunie si iulie ale acestui an un salt de peste 63% comparativ cu intervalul similar al anului precedent, avansul fiind generat de referendumul pentru Brexit, potrivit unei analize a portalului Imobiliare. ro.

Rasturnare de situatie in Marea Britanie. Cum ar putea fi dat peste cap rezultatul BREXIT

Marea Britanie trebuie sa organizeze o dezbatere politica publica inainte de a parasi Uniunea Europeana, iar decizia trebuie sa apartina Parlamentului, argumenteaza grupul care contesta in.

Noi acuzatii dupa referendumul din Marea Britanie: Cetatenii au fost indusi in eroare. Sa decida Parlamentul

Marea Britanie trebuie sa organizeze o dezbatere politica publica inainte de a parasi Uniunea Europeana, iar decizia trebuie sa apartina Parlamentului, argumenteaza grupul care contesta in justitie aplicarea in mod direct a rezultatului referendumului, relateaza site-ul agentiei Reuters, citat de Mediafax.

Marea Britanie va dubla numarul militarilor din Irak

Marea Britanie va dubla numarul soldatilor sai din Irak, urmand ca 500 de militari sa contribuie la antrenarea trupelor irakiene si kurde care lupta impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic, a anuntat miercuri, ministrul apararii, Michael Fallon, potrivit AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )