Libnet.ro
UNICEF

22:30

Uniunea Europeana nu va avea nici macar discutii informale cu Marea Britanie

Antena3 Antena3,
Uniunea Europeana nu va avea nici macar discutii informale cu Marea Britanie

Uniunea Europeana nu va initia nici macar discutii informale cu Marea Britanie inainte ca Londra sa declanseze procedura de iesire din UE, afirma Kristalina Gheorghieva, unul dintre vicepresedintii. continuă pe Antena3

Premierul Ungariei, Orban Viktor, critica dur Uniunea Europeana

Viktor Orban, premierul Ungariei, a declarat la un summit V4 de la Varsovia, ca Uniunea Europeana se confrunta cu momente dramatice deoarece si-a pierdut rolul pe care il avea la nivel global, dupa decizia Ma.

Soc in Parlamentul Germaniei! O politiciana a recunoscut ca nici macar nu a absolvit liceul, desi a mintit ca a studiat Dreptul

O parlamentara din Germania si-a dat demisia dupa ce a iesit la iveala faptul ca aceasta a mintit spunand ca este absolventa de Drept, in conditiile in care aceasta nici macar nu absolvise li.

Germania cere inghetarea negocierilor privind aderarea Turciei la Uniunea Europeana

Guvernul german a anuntat vineri ca se opune unei avansari in negocierile de aderare a Turciei la Uniunea Europeana UE), in urma masurilor intreprinse de presedintele Recep Tayyip Erdogan pentru.

Viitorul Turciei in Uniunea Europeana nu este o prioritate in acest moment

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat miercuri instaurarea starii de urgenta pentru trei luni in Turcia, in urma tentativei de lovitura de stat esuate saptamana trecuta, Jane Louise Kandur, vicepresedinte al organizatiei de femei din Istanbul, din partidul AKP, si jurnalist Daily Sabah, ne-a acordat un scurt interviu despre cum vede situatia din Turcia in prezent. Potrivit domniei sale, societatea turca are resentimente fata de Statele Unite pentru condamnarea tardiva a loviturii de stat. Potrivit doamnei Kandur, viitorul Turciei in Uniunea Europeana nu este o prioritate in acest moment, iar sentimentul ca Turcia nu ar mai fi asa interesata de aderarea la UE este in crestere.

Marea Britanie nu va cere iesirea din Uniunea Europeana pana la sfarsitul anului

Marea Britanie nu va depune cererea oficiala de iesire din Uniunea Europena UE) ca urmare a referendumului in favoarea Brexitului pana la sfarsitul acestui an, a declarat miercuri premierul britanic Theresa May, aflata in prima sa vizita oficiala in Germania, relateaza AFP. ----- Premierul britanic Theresa May efectueaza, zilele acestea, o vizita oficiala in Germania si Franta, acestea fiind primele sale deplasari in strainatate dupa preluarea functiei, in cursul carora urmeaza sa contureze calendarul Brexit, relateaza France Presse.

Efectele Brexitului: Marea Britanie nu va invoca Articolul 50 pentru iesirea din Uniunea Europeana

Un oficial guvernamental a declarat marti la inalta Curte de la Londra ca in contextul Brexitului, Marea Britanie nu va initia procesul in acest an pentru Articolului 50 al Tratatului de la.

Marea Britanie nu va divorta oficial de Uniunea Europeana in acest an

Marea Britanie nu va incepe divortul oficial de UE invocand articolul 50 din Tratatul de la Lisabona in acest an, a declarat marti un avocat al guvernului in fata inaltei Curti,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )