Libnet.ro
UNICEF

10:15

Hollywood-ul se infrupta din tragedii. Zborul MH370 e deja subiect de film

Adevărul Adevărul,
Hollywood-ul se infrupta din tragedii. Zborul MH370 e deja subiect de film

Misterul disparitiei zborului MH370, al companiei Malaysian Airlines, a captivat in ultimele trei saptamani opinia publica, dar si Cetatea Filmului. Desi lucrurile sunt departe de-a fi lamurite, Hollywoodul se pregateste sa ecranizeze povestea avionului disparut cu 239 de oameni la bord. continuă pe Adevărul

Zborul MH370: Sperante spulberate, misterul disparitiei nerezolvat.

Boeingul disparut al Malaysia Airlines s-a prabusit in Oceanul Indian, intr-o misiune sinucigasa, au dezvaluit surse apropiate dosarului, iar premierul malayesian a anuntat ca nu exista supravietuitori. Avioane si nave continua cercetarile in zona unde au fost reperate obiecte ce ar putea apartine avionului prabusit si se incearca recuperarea cutiilor negre. Citeste si: Rudele victimelor cursei MH370, protest la Ambasada Malaysiei de la Beijing Luni, cele mai grave temeri ale rudelor celor .

Malaysia Airlines anunta ca zborul MH370 s-a prabusit in ocean. NU EXISTA supravietuitori

Compania aeriana malaeziana a anuntat recent ca exista suficiente motive prin care se confirma ca zborul MH 3370 s-a prabusit in sudul Oceanului Indian si nimeni de la bord nu a supravietuit. Reprezentantii.

Turnul lui Papalekas din Barbu Vacarescu, inchiriat deja 40%: Vodafone si Huawei, primii chiriasi

Turnul de birouri Bucharest One, dezvoltat de omul de afaceri Ioannis Papalekas in Barbu Vacarescu, este deja inchiriat in proportie de aproape 40%, un spatiu de 16. 000 metri patrati fiind preluat pe 10 ani de Vodafone, in timp ce compania Huawei a.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )