Libnet.ro
UNICEF

07:30

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au castigat finala US Open

Antena3 Antena3,
Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au castigat finala US Open

Perechea romano-olandeza Horia Tecau/Jean-Julien Rojer a castigat titlul in proba masculina de dublu din cadrul turneului de tenis US Open, ultimul de Mare Slem al anului, vineri, dupa ce au. continuă pe Antena3

US Open 2017: Horia Tecau si Julien Rojer sunt in finala de dublu dupa o revenire de senzatie!

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in finala de la US Open, dupa ce au eliminat favoritii numarul unu ai competitiei.

US Open 2017: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer sunt in finala de dublu dupa o revenire de senzatie!

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in finala de la US Open 2017, dupa ce au eliminat favoritii numarul unu ai competitiei.

Horia Tecau, in semifinalele probei de dublu masculin la US Open

Perechea romano-olandeza Horia Tecau/Jean-Julien Rojer s-a calificat in semifinalele probei masculine de dublu din cadrul turneului de tenis US Open, ultimul de Mare Slem al anului, dupa ce a.

Premiul urias incasat de Horia Tecau, dupa ce a cucerit America, in finala US Open

Horia Tecau 27 ATP la dublu) si Jean-Julien Rojer 28 ATP la dublu) au fost impecabili in cele sase partide disputate la Flushing Meadows, iar vineri eforturile lor au fost incununate cu un triumf,.

TECAU SI ROJER AU CASTIGAT FINALA LA DUBLU MASCULIN DE LA US OPEN

Perechea Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au castigat finala probei de dublu de la US Open, potrivit Sport. ro.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in finala la US Open

Perechea romano-olandeza Horia Tecau/Jean-Julien Rojer s-a calificat in finala probei masculine de dublu in turneul de tenis US Open, ultimul de Mare Slem al anului, dupa ce au invins, joi, i.

Victorie pentru Tecau si Rojer: S-au calificat in finala, la US Open

Perechea romano-olandeza formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-a calificat, joi seara, in finala probei masculine de dublu in turneul de tenis US Open, dupa ce a invins echipa formata din Henri Kontinen si John Peers, cu 1-6, 7-6 5), 7-5.

Fratele lui Horia Tecau, prima reactie dupa victoria de la US Open

Andrei Tecau a declarat, intr-o interventie telefonica la Exces de putere, de la Antena 3, ca fratele lui, Horia Tecau, a reusit sa ofere un meci relaxat si ca a jucat asa cum au.

US Open: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in finala de dublu de la Flushing Meadows

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au reusit sa se califice in finala de dublu de la US Open, ultimul Grand Slam al anului. Perechea romano-olandeza a trecut in semifinale de dublul Henri Kontinen Finlanda)/John Peers Australia), cap de serie numarul unu.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in finala de dublu, de la US Open

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-a calificat joi in finala de dublu de la US Open. Ei i-au invins in semifinale pe principalii favoriti ai turneului, Henri Kontinen si John.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )