Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horia Tecau a urcat pe locul trei in clasamentul ATP, la dublu: Aceasta este cea mai buna clasare din carierea sa

B1 B1,
Horia Tecau a urcat pe locul trei in clasamentul ATP, la dublu: Aceasta este cea mai buna clasare din carierea sa

Tenismanul Horia Tecau a urcat pe locul trei in ierarhia ATP de dublu, cu 6. 990 de puncte, aceasta fiind cea mai buna clasare din cariera sa, informeaza site-ul atpworldtour. com. Tecau ajuns pana in. continuă pe B1

Horia Tecau a urcat pe locul 3 in ierarhia ATP de dublu, cea mai buna clasare din cariera! Doar fratii Bryan il depasesc

Tenismanul Horia Tecau urcat pe locul trei in ierarhia ATP de dublu, cu 6. 990 de puncte, aceasta fiind cea mai buna clasare din cariera romanului, informeaza site-ul atpworldtour. com.

Clasamentul ATP: Horia Tecau a urcat pe locul trei in ierarhia de dublu - Cea mai buna clasare din cariera

Horia Tecau a urcat pe locul trei in clasamentul ATP de dublu, dupa cum informeaza atpworldtour. com. Cu 6. 990 de puncte, Horia este devansat doar de fratii Mike si Bob Bryan ambii cu cate 9. 490 de puncte). La simplu, Novak Djokovic ramane fara rival - domina categoric ierarhia.

Tenismenul Horia Tecau ocupa locul 3 in clasamentul ATP de dublu

Tenismenul Horia Tecau a urcat pe locul trei in ierarhia ATP de dublu, cu 6. 990 de puncte, aceasta fiind cea mai buna clasare din cariera sa. Pe contul sau de Facebook, Tecau a multumit tuturor partenerilor,.

Horia Tecau, locul 3 in ierarhia ATP de dublu. Cea mai buna clasare din cariera

Tenismanul Horia Tecau, care a ajuns pana in sferturile de finala la US Open, alaturi de olandezul Jean-Julien Rojer, a urcat pe locul trei in ierarhia ATP de dublu, cu 6. 990 de puncte, aceasta fiind cea mai buna.

Horia Tecau, performanta carierei! Pe loc a urcat romanul dupa US Open

Horia Tecau a reusit cea mai buna clasare din cariera, dupa performantele sale din acest an si dupa ce la US Open a ajuns pana in sferturile de finala. Romanul a patruns pe podiumul clasamentului mondial al ATP la dublu.

Horia Tecau la cea mai buna clasare din cariera

Jucatorul Horia Tecau ocupa in aceasta saptamana cea mai inalta pozitie din cariera in clasamentul WTA de dublu.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )