Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE. Berbecii nu au energie deloc, Scorpionii au parte de o surpriza

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 12 OCTOMBRIE. Berbecii nu au energie deloc, Scorpionii au parte de o surpriza

Horoscop 12 octombrie Berbec Exista zile in care simti ca nu ai energie sa faci nimic, cum este si cazul zilei de azi. Pe de alta parte, imaginatia este prezenta si te poate ajuta sa iesi din monotonia. continuă pe Antena3

Horoscop 11 octombrie. Berbecii sunt impulsivi, Fecioarele primesc un cadou neasteptat

Horoscop 11 octombrie Berbec Actionezi impulsiv si este posibil sa ajungi sa regreti. Nu iti acorzi suficient timp pentru a analiza eventualele consecinte ale actiunilor tale. Fii mai rabdator, iar.

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE. Berbecii lasa departe ratiunea, Balantele au probleme sentimentale

Horoscop10 octombrie Berbec Astazi vrei sa lasi deoparte ratiunea si sa incepi sa adaugi detalii, care nu sunt adevarate, povestilor cu care vrei sa incanti colegii de munca. Nu esti inspirat.

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE. Berbecii lasa departe ratiunea, Balantele au probleme in cuplu

Horoscop10 octombrie Berbec Astazi vrei sa lasi deoparte ratiunea si sa incepi sa adaugi detalii, care nu sunt adevarate, povestilor cu care vrei sa incanti colegii de munca. Nu esti inspirat.

HOROSCOP 11 OCTOMBRIE. Oportunitati incredibile pentru Balante. Berbecii ar putea sa o comita grav

Horoscop zilnic 11 octombrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de joi. Horoscop 11 octombrie Berbec Actionezi impulsiv si este posibil sa ajungi sa regreti. Nu iti acorzi suficient timp pentru.

HOROSCOP 10 octombrie. Succes imens pentru una dintre zodii

Horoscop zilnic 10 octombrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 10 octombrie Balanta. Te integrezi foarte bine in grupul larg de persoane care s-a adunat in jurul tau, pentru ca avet.

[P] Manesti si Lipanesti recicleaza pe 12 Octombrie

Asociatia Environ in parteneriat cu Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor SNRB), Primaria Manesti si Primaria Lipanesti organizeaza, vineri, 12 octombrie, o campanie de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice DEEE) si a bateriilor uzate. Programul Romania Recicleaza va ajunge pentru a doua oara in acest an in comunele Manesti si Lipanesti din Prahova.

Audierile parlamentare pe subiectul fraudei bancare vor avea loc pe 12 octombrie. Andrian Candu: Feriti-va de propaganda

Presedintele Parlamentului, Andrian Candu, a anuntat ca audierile parlamentare pe subiectul fraudei bancare furtul miliardului) vor avea loc vineri, 12 octombrie, unde vor fi discutate actiunile intreprinse de catre organele abilitate pentru recuperarea activelor fraudate din sistemul bancar.

HOROSCOP cu astrologul Alexandra Coman pentru saptamana 8-14 octombrie. Berbecii si Gemenii se afirma la locul de munca. O saptamana foarte proasta pentru Lei, Fecioare si Sagetatori

in aceasta perioada, 5 octombrie- 16 noiembrie, Venus in retrogradare ne aduce o multime de provocari, mai ales in zona karmica. Sa fiti atenti la zona de unde vine provocarea si in sectorul de via.

Horoscop 10 octombrie cu Camelia Patrascanu. Berbeciiau foarte multe lucruri de aflat,Gemenii sunt pusi pe munca

Sinceritatea este directiva zilei, a spus astrologul Camelia Patrascanu. Berbec - Au foarte multe lucruri de aflat, acum pot fi surprinsi de adevarurile pe care le afla.

HOROSCOP 9 octombrie. Ploua cu bani pentru nativii unei zodii!

Horoscop zilnic 9 octombrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de marti. Horoscop 9 octombrie Balanta. Esti obligat sa reactionezi rapid in situatii urgente. Nu ai timp nici sa analizezi situatia, nici .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )