Libnet.ro
UNICEF

18:45

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE. Robinetul banilor unei zodii se cam inchide. Vesti mai bune despre dragoste?

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 14 NOIEMBRIE. Robinetul banilor unei zodii se cam inchide. Vesti mai bune despre dragoste?

Horoscop zilnic 14 noiembrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 14 noiembrie Scorpion. Nu te baza pe o singura sursa de bani in totalitate, pentru ca nici nu stii cand izvorul. continuă pe Antena3

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE. Cad in sfarsit bani din cer pentru nativii unei zodii!

Horoscop zilnic 13 noiembrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de marti. Horoscop 13 noiembrie Scorpion. Astepti cu mult interes un eveniment anuntat pentru perioada urmatoare si in care ai investi.

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE. Scorpionii au bani de cheltuit, pe Gemeni ii asteapta multe provocari

Horoscop 12 noiembrie. Afla ce au harazit astrele pentru ziua de luni. Horoscop 12 noiembrie Berbec Partenerul de cuplu sau un coleg va fi destul de iritant azi, iar reactiile vulcanice pe care le ai nu ajuta.

CALENDAR ORTODOX, 14 NOIEMBRIE. Ce sfant mare sarbatorim in aceasta zi

in aceasta luna, in ziua a paisprezecea, pomenirea Sfantului slavitului si intru tot laudatului Apostol Filip, unul din ceata dintai, a celor doisprezece.

Black Friday 2018: elefant.ro ncepe campania pe 14 noiembrie si promite sute de mii de produse la reducere

Elefant. ro, retailer online cunoscut pentru vanzarea de carti, anunta ca va incepe in 14 noiembrie si se va termina pe 18 noiembrie, cele mai mari reduceri promise fiind de 90%. Compania estimeaza pentru aceasta perioada de reduceri vanzari cu 20% mai mari decat anul trecut.

elefant.ro da startul Black Friday 2018 pe 14 noiembrie, cu reduceri de pana la 90% la sute de mii de produse

Sub sloganul Black Friday vine mai devreme elefant. ro va da startul reducerilor din cadrul acestui eveniment comercial pe 14 noiembrie dimineata, sute de mii de produse urmand sa aiba discount-uri de pana la 90%.

Horoscop 11 noiembrie. Vesti bune si evenimente deosebite pentru multe zodii

Horoscopul vine cu vesti bune si multa veselie pentru weekendul 9-11 noiembrie. Astrele ii provoaca pe lei sa iasa din zona de confort si sa-si depaseasca limitele, iar pestii vor intalni o persoana care le va schimba viata total. Vezi cum va fi weekendul tau!.

HOROSCOP. Mercur Retrogad - Cele mai ghinioniste zodii. incepe o perioada de adevarat cosmar pentru ele

Aceasta este ultima perioada cu Mercur retrograd din 2018. Intre 16 noiembrie si 6 decembrie aceste trei zodii vor trece printr-o perioada extrem de proasta. HOROSCOPGEMENI- Mercur retrograd te.

Horoscop 10 noiembrie, cu Camelia Patrascanu. Scorpionii fac bani. Gemenii vor cuceri pe toata lumea

Camelia Patrascanu a prezentat horoscopul pentru ziua de 10 noiembrie. Berbec - surprizele pot veni de la o persoana care este la distanta, poate o veste sau un telefon. Vor avea musafiri. Taur - o zi cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )