Libnet.ro
UNICEF

21:30

HOROSCOP 14 octombrie. Scorpionii vor lua, vineri, o importanta decizie financiara

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 14 octombrie. Scorpionii vor lua, vineri, o importanta decizie financiara

Horoscop maine, 14 octombrie. Scorpionii vor lua, vineri, o importanta decizie financiara, iar Capricornii vor lucra peste program. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 11 octombrie. Taurii vor fi deosebit de eficienti

Horoscop maine, 11 octombrie. Taurii vor fi deosebit de eficienti, iar Balantele ii vor uimi pe toti cei din jur. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

HOROSCOP 12 octombrie. Gemenii ar putea avea probleme in dragoste

Horoscop maine, 12 octombrie. Gemenii ar putea avea probleme in dragoste, iar Scorpionii vor afla ca cineva vrea sa le dea o lovitura sub centura. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Jack si vrejul de fasole, spectacol interactiv pentru copii pe 14 octombrie

Copiii sunt invitati vineri, 14 octombrie, sa vizioneze o adaptare interactiva a minunatei povesti a lui Joseph Jacobs. Spectacolul Jack si vrejul de fasole face parte din Stagiunea teatrala de toamna pentru copii si se va desfasura in Sala Barbu Stirbei, incepand cu ora 09.

HOROSCOP 13 octombrie. Racii trebuie sa aiba mare grija ce spun

Horoscop maine, 13 octombrie. Racii trebuie sa aiba mare grija ce spun, iar Pestii trebuie sa evite deciziile pripite. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )