Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscop 21 noiembrie. Zodia care poate sa reusesca orice isi doreste

Antena3 Antena3,
Horoscop 21 noiembrie. Zodia care poate sa reusesca orice isi doreste

HOROSCOP 21 NOIEMBIE 2017 BERBEC O calatorie va poate ajuta sa va debarasati de surplusul de energie nervoasa de care dispuneti. Este de dorit sa tratati cu grija orice raceala. continuă pe Antena3

Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru saptamana 20-26 noiembrie. Zodia care are protectie divina

Ne asteapta o noua saptamana plina pentru toate zodiile. Numerologul Mihai Voropchievici a prezent, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, horoscopul runelor pentru.

Vizitatorul de la teatrul Nottara se joaca pe malul Borcei, marti, 21 noiembrie

Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi invita iubitorii de teatru marti, 21 noiembrie 2017, la ora 19. 00, la spectacolul Vizitatorul, in regia lui Claudiu Goga, piesa ce va fi pusa in scena de teatrul Nottara.

Traditii la Intrarea Maicii Domnului in biserica: 21 noiembrie, ziua cand se deschid cerurile si se leaga farmecele. De ce e interzisa cearta

Sarbatorita in fiecare an la 21 noiembrie, Intrarea Maicii Domnului in Biserica este considerata a fi o zi magica si este asociata in popor cu simbolurile luminii: candela, lumanarea, focul si soarele. Pentru reusita copiilor din acea familie, candela trebuie sa fie aprinsa in caminul fiecarui credincios, iar focul sa arda in camin toata noaptea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.203 seconds )