Libnet.ro
UNICEF

17:45

HOROSCOP. Calauzirea Arhanghelului Mihail pentru 4 IANUARIE 2020. Iubirea pe care ai impartasit-o este eterna, indiferent de situatie

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Calauzirea Arhanghelului Mihail pentru 4 IANUARIE 2020. Iubirea pe care ai impartasit-o este eterna, indiferent de situatie

Iata pentru SAMBATA 4 IANUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine. continuă pe Antena3

HOROSCOP CHINEZESC saptamana 6-12 IANUARIE 2020. Weekendul va fi obositor dar productiv pentru Tigru

Iata zodiacul chinezesc pentrusaptamana 6-12 IANUARIE 2020 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant. Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal.

HOROSCOP. Mesaj de An Nou 2020 al Arhanghelului Mihail pentru zodii

Arhanghelul Mihail este o fiinta cereasca puternica ce protejeaza, calauzeste, repara si vindeca. Din dimensiunea sa non-fizica, Mihail interactioneaza cu lumea noastra fizica si o influenteaza. Uneori el se infatiseaza si sub forma unei fiinte tridimensionale.

HOROSCOP pentru 3 ianuarie 2020. Berbecii sunt pusi pe distractie, Gemenii au neintelegeri in familie

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi VINERI 3 IANUARIE 2020; astazi este ziua in care Marte, planeta rosie a energiei, actiunii, impulsului intra in Sagetator dupa sase saptamani de stat in enigmaticul Scorpion. Marte ne va creste dorinta de a calatori, de a explorapoate iarba e mai verde mai incolo dar nu vei sti pana cand nu te vei duce sa vezi. E placut sa putem sa ne desfacem aripile putin si sa ne bucuram de spiritul de aventura.

HOROSCOP de la Fecioara Maria, regina ingerilor, pentru 4 IANUARIE 2020. Schimbare importanta pentru BERBECII necasatoriti

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de SAMBATA 4 IANUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Horoscopul saptamanii 5 - 11 ianuarie 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Urmeaza o saptamana pe care nimeni nu o va uita prea curand

AstrologulMariana Cojocarua prezentat previziunile astrale pentruinceputul lui ianuarie. Urmeaza osaptamana pe care nimeni nu o va uita prea curand.

HOROSCOP. Mesaje noi de la ARHANGHELI pentru ZODII, saptamana 6-12 ianuarie 2020. Ghidare pentru scorpioni

HOROSCOp. Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 6-12 ianuarie 2020. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt indicatoare este un drum parcurs mai usor. Mesajele arhanghelilor si ingerilor sunt aceste indicatoare presarate pe calea noastra.

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, SAMBATA 4 IANUARIE 2020. Varsatorii trebuie sa isi adune gandurile

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 4 IANUARIE 2020. Dupa ce, ieri, Marte s-a mutat in Sagetator, unde va ramane pana pe 16 feburarie, astazi Luna se muta din Berbec in linistitul Taur. Ai timp sa iti mai tragi si sufletul si sa te ne calmezi dupa agitatia Sarbatorilor, dar si a evenimentelor astrale. E bine! Aduna-ti gandurile! Limpezeste-ti mintea! Bucura-te de weekend pentru ca urmeaza saptamana foarte ocupata si plina de luni incolo! .

HOROSCOP IANUARIE 2020. Taurii se aliaza cu altii pentru a-si realiza telurile

Horoscopul Taurului din luna ianuarie 2020 aduce in prim plan initierea unei metamorfoze esentiale, necesitatea de a-ti ajusta modul cum esti vazut, apreciat de ceilalti, integrarea fericita printre amici, ce nu exclude despartirea de unii nocivi, o viata sentimentala bazata pe comuniunea de idealuri, si una profesionala favorizata de comunicare.

HOROSCOP weekend 3 - 5 ianuarie 2020. Energia Sagetatorului se manifesta puternic pentru noi

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 3-5 ianuarie 2020, iar primele zile de weekend ale noului an aduc marea intalnire dintre razboinic si intelept.

HOROSCOP zilnic 3 ianuarie 2020. Berbecii sunt pusi pe flirt, Gemenii isi irosesc energiile

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 3 IANUARIE 2020. astazi este ziua in care Marte, planeta rosie a energiei, actiunii, impulsului intra in Sagetator dupa sase saptamani de stat in enigmaticul Scorpion. Marte ne va creste dorinta de a calatori, de a explorapoate iarba e mai verde mai incolo dar nu vei sti pana cand nu te vei duce sa vezi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )