Libnet.ro
UNICEF

12:15

HOROSCOP. Mesaj de An Nou 2020 al Arhanghelului Mihail pentru zodii

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Mesaj de An Nou 2020 al Arhanghelului Mihail pentru zodii

Arhanghelul Mihail este o fiinta cereasca puternica ce protejeaza, calauzeste, repara si vindeca. Din dimensiunea sa non-fizica, Mihail interactioneaza cu lumea noastra fizica si o influenteaza. Uneori el se infatiseaza si sub forma unei fiinte tridimensionale. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Mesajul si rugaciunea Arhanghelului Mihail pentru Ajunul Anului Nou

Iata pentru MARTI 31 decembrie 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 30 decembrie. Gemenii sunt apreciati, Pestii trebuie sa-si iubeasca munca

Iata pentru LUNI 30 decembrie 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 29 decembrie. Leii se angajeaza deplin, Scorpionii sunt protejati de ingeri

Iata pentru DUMINICA 29 decembrie 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP de la Arhanghelul Mihail. Mesajul si rugaciunea primei zile din ANUL NOU pentru zodii

Iata pentru MIERCURI 1 IANUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

ANUL NOU - 2020. Concertele anului nou in Romania

Anul 2020 o aduce in Romania, pentru prima data, pe Celine Dion, care va sustine un concert extraordinar, pe 29 iulie, pe Arena Nationala, in cadrul turneului Courage World Tour.

Anul Nou 2020. Mesaje si urari pentru cei dragi!

Anul Nou 2020. Mesaje de Anul Nou 2020: Urari pentru cei dragi .

Mesaje comice de Anul Nou 2020 si de Sfantul Vasile. Cele mai ingenioase idei

Abia am trecut in Noul An, dar mesajele de La multi ani continua sa curga deoarece pe 1 ianuarie este celebrat Sfantul Vasile. Acestea sunt zile cu urari de fericire, insa, pe langa acestea, mesajele comice fac diferenta! Iata cele mai comice mesaje de Anul Nou 2020 si de Sfantul Vasile pe care sa le .

ANUL NOU - 2020. Mii de romani au avut probleme in noaptea de ANUL NOU

ANUL NOU - 2020 Personalul Ministerului Afacerilor de Interne MAI) a intervenit la 3. 475 de evenimente, in noaptea de Revelion, informeaza un comunicat al MAI.

Anul Nou 2020, un an bisect. De ce e nevoie ca luna februarie sa aiba 29 de zile o data la 4 ani

Anul Nou 2020 este sarbatorit astazi la nivel mondial. Am intrat intr-un an special, un ciclu care va avea de aceasta data 366 de zile si nu 365 ca restul, deoarece luna februarie va numara 29 de zile. Acest lucru se intampla o data la 4 ani. De ce e nevoie ca luna februaie sa .

ANUL NOU - 2020 incepe cu o mare surpriza

Companiile petroliere au ieftinit benzina si motorina cu 32 de bani pe litru, incepand de miercuri, 1 ianuarie, ca urmare a eliminarii supraaccizei aplicate carburantilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )