Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP DRAGOSTE 25 IANUARIE. Gemenii trebuie sa fie sensibili, Balantele au o zi minunata

Antena3 Antena3,
HOROSCOP DRAGOSTE 25 IANUARIE. Gemenii trebuie sa fie sensibili, Balantele au o zi minunata

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 25 IANUARIE 2020. Mercur si Marte au un mesaj de bine pentru noi la inceput de zi de weekend! Cele doua planete sunt in sextil, aspect astral benefic. Se intampla multe, sunt multe noutati pe rol si avem nevoie de o minte deschisa. Luna e in Varsator si a fost noua ieri, deci avem de pus in practica si in actiune planuri. continuă pe Antena3

HOROSCOP DRAGOSTE 24 IANUARIE. Taurii trebuie sa ia decizii, Balantele trag concluzii gresite

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 24 IANUARIE 2020. Luna este in Varsator si este Noua. Este prima Luna Noua de cand a inceput anul, deceniul si era astrologica, prima Luna Noua dupa eclipsele recente solare si lunare.

HOROSCOP DRAGOSTE 23 IANUARIE. Berbecii trebuie sa acorde mai multa atentie relatiei, Leii isi recapata echilibru

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 23 IANUARIE 2020. Astazi au loc doua aspecte astrale, fiecare cu semnificatia sa. Sunt implicati Soarele, Uranus, Venus si Jupiter. Impreuna ne transmit ca avem nevoie sa ne schimbam un mod de gandire, sa ne schimbam anumite moduri de a trai, cai de a face unele lucruri. Suntem iubiti, protejati si sustinuti. Nu e nimic ce nu putem depasi.

HOROSCOP rune 25 ianuarie. Leii trebuie sa se retraga in liniste ca sa se gandeasca, Sagetatorii se canalizeaza pe familie

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru SAMBATA 25 IANUARIE 2020.

HOROSCOP DRAGOSTE 24 IANUARIE. Taurii trebuie sa ia decizii, Balantele trag concluzii gresite

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 24 IANUARIE 2020. Luna este in Varsator si este Noua. Este prima Luna Noua de cand a inceput anul, deceniul si era astrologica, prima Luna Noua dupa eclipsele recente solare si lunare.

HOROSCOP DRAGOSTE 22 IANUARIE. Sagetatorii se simt fericiti, Gemenii cunosc oameni noi

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 22 IANUARIE 2020; Soarele este instalat in vizionarul Varsator si prietenia este centrul scenei. Este timpul sa inceapa vindecarea pentru comunitati si cel mai bine se intampla cand Varsatorul este la carma.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 25 ianuarie. Gemenii se bazeaza pe simtul umorului, Scorpionii sunt pe calea cea buna

Iata pentru SAMBATA 25 IANUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP 25 IANUARIE. Berbecii sunt implicati intr-o discutie contradictorie, Sagetatorii trebuie sa-si gaseasca timp pentru meditatie

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 25 IANUARIE 2020; Mercur si Marte au un mesaj de bine pentru noi la inceput de zi de weekend ! Cele doua planete sunt in sextil, aspect astral benefic. Se intampla multe, sunt multe noutati pe rol si avem nevoie de o minte deschisa.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 25 ianuarie. Taurii ofera iertare, Fecioarele isi deschid inima

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de SAMBATA 25 IANUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de sambata, 25 ianuarie

Emisiunea Puterea dragosteide pe Kanal D este difuzatasambata si duminica de la 16:00 la 19:00, iar de luni pana vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentata de Andreea Mantea si se afla la al doilea sezon. Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D Live Stream Editia de sambata 25 ianuarie Concurentele de .

CALENDAR ORTODOX 25 IANUARIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Sfantul Grigorie de Nazianz s-a nascut intr-o familie aristocratica la Arianz, in partea de sud-vest a Capadociei, in vecinatatea cetatii Nazianz. Tatal sau este convertit la crestinism de sotia sa Nona si ajunge mai tarziu episcop de Nazianz. Sfantul Grigorie a studiat in Cezareea Capadociei, in Cezareea Palestinei si in scoala Alexandriei Egiptului. Si-a completat studiile la Atena, unde a stat 10 ani. In timpul studiilor se imprieteneste cu Sfantul Vasile cel Mare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )