Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscop februarie 2021. Ce zodii vor iubi din nou din aceasta luna

Playtech Playtech,
Horoscop februarie 2021. Ce zodii vor iubi din nou din aceasta luna

Astrele vin cu previziuni noi pentru cele 12 semne zodiacale. Ce se va petrece cu ele in luna februarie? Unele din zodii vor cunoaste in sfarsit iubirea. Afla daca esti unul dintre norocosi! Horoscop pentru luna februarie 2021. Cateva zodii isi gasesc marea dragoste Se anunta un an deosebit pentru unele din zodii. Cativa dintre . continuă pe Playtech

Avioanele Boeing 737 MAX au fost autorizate sa zboare din nou in Europa

Dupa ce au fost blocate la sol timp de 22 de luni, avioanele Boeing 737 MAX vor putea din nou sa zboare pe cerul european, potrivit unei decizii a Agentieieuropenepentru securitate aeriana EASA).

Meteo februarie 2021. Surpriza uriasa in termometre pentru toti romanii. Cand pleaca iarna

ANM a emis prognoza meteo februarie 2021. Desi s-au anuntat schimbari drastice de temperaturi in aceasta saptamana, ANM anunta noi schimbari ale vremii. in urmatoarea perioada, prognoza meteo pentru finalul de ianuarie si inceputul lunii februarie anunta incalzirea vremii si temperaturi ridicate. Meteo februarie 2021, valori ridicate la inceput de luna Ieri, ANM a emis .

Amenda noua din februarie 2021. Romanii pot plati si 20.000 de lei daca fac asta

O amenda noua ii paste pe romani din luna februarie a lui 2021. Despre ce este vorba si ce ar putea sa-i faca pe unii sa scoata din buzunar suma de 20. 000 de lei? Iata ce trebuie sa nu faci! Noua amenda pentru romani! Ce trebuie sa NU faci? Legea a fost adoptata in cursul .

Pensiile speciale, din nou sub reflector: unde se duc cei mai multi bani, conform ministrului Muncii

Intr-o interventie la TVR de miercuri seara, ministrul Muncii a atras din nou atentia asupra pensiilor speciale. in continuare, oficialul spera ca acestea vor fi micsorate, preferabil cu.

Oana Zavoranu, din nou la tribunal. Ce razboi are acum, dupa ce a scapat de procesul cu influencere

Oana Zavoranu vrea sa-si faca dreptate cu orice pret. Aceasta se implica intr-un scandal mai vechi de unde vrea sa iasa castigatoare. Cu cine este bruneta acum in razboi, dupa rezolvarea procesului cu influenceritele de la noi? Oana Zavoranu, din nou la tribunal. in ce proces este implicata acum vedeta? Oana Zavoranu nu se lasa .

Boeing 737 MAX va zbura din nou in UE. Interdictia impusa acum 22 de luni, dupa doua accidente aviatice, a fost ridicata

Boeing 737 MAX este sigur pentru a zbura din nou in Europa, a anuntat miercuri Agentia pentru Siguranta Aviatica a UE EASA), ridicand interdictia de zbor impusa acum 22 de luni, dupa doua accidente aviatice cu aceasta aeronava in care au murit 346 de oameni, transmite Reuters.

Persoanele trans au din nou voie sa se inroleze in armata Biden a anulat interdictia lui Trump

Presedintele Joe Biden a autorizat din nou luni ca persoanele trans sa se inroleze in armata americana, anuland o decizie controversata a lui Donald Trump considerata a fi discriminatorie de catre asociatiile pentru drepturile omului, relateaza AFP.

Costi Ionita, schimbare radicala dupa Survivor Romania 2021. Adevarul despre conflictele din Dominicana

Costi Ionita a fost eliminat din competia Survivor Romania 2021, fiind votat intr-o mare masura. Acesta a povestit in emisiunea Teo Show, de la Kanal D, ce s-a intamplat in Republica Dominicana. Costi Ionita, schimbare radicala dupa Survivor Romania 2021 in platoul emisiunii s-au aflat insa trei sustinatoare acerbe ale artistului, si anume Claudia Pavel, .

Raluca Turcan: in 2021, pensiile vor fi calculate pe baza legii in vigoare. Legea care a fost vanturata in fata a milioane de pensionari intr-un mod cat se poate de cinic va fi, cel mai probabil, prorogata

Legea care prevede majorarea pensiilor cu 40% va fi, cel mai probabil, prorogata. Anuntul a fosst facut miercuri seara de ministrul Muncii, Raluca Turcan, care a precizat ca in acest an, pensiile vor fi.

LOCKDOWN Mancam din nou in oras pana la ora 23.00!

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )