Libnet.ro
UNICEF

18:15

HOROSCOP 7 MAI. Se intampla o minune pentru nativii unei zodii! Bucurie mare!

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 7 MAI. Se intampla o minune pentru nativii unei zodii! Bucurie mare!

Horoscop 7 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop Berbec. Daca stai si asculti doar povesti lacrimogene, vei incepe sa scoti si tu la iveala doar frustrari, suparari,. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 6 mai. Taurii trebuie sa aiba incredere in propriile sentimente, Berbecii sunt incurajati sa isi urmeze visele

Iata pentru LUNI 6 MAI 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 4 mai. Gemenii trebuie sa fie creativi, Berbecii sunt fertili

Iata pentru SAMBATA 4 MAI 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

Ce se mai intampla cu tranzactia prin care Vodafone ar prelua UPC in Romania: Comisia Europeana a extins termenul pana la care va lua o decizie

Comisia Europeana a decis in data de 15 aprilie a acestui an sa extinda termenul limita pana la care va finaliza investigatia aprofundata asupra tranzactiei de peste 18,4 miliarde de euro prin care Vodafone ar urma sa preia operatiunile Liberty Global din Romania, Germania, Republica Ceha si Ungaria. Vezi in articol care este noul termen limita stabilit de Bruxelles pentru luarea unei decizii asupra acestei tranzactii.

TUDOREL TOADER: Necesitatea indeplinirii programului de guvernare nu poate fi invocata drept urgenta pentru adoptarea unei OUG

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, a precizat ca Necesitatea indeplinirii programului de guvernare nu poate fi invocata drept urgenta pentru adoptarea unei OUG; nu constituite urgenta nici vointa adoptarii unor solutii legislative mai favorabile, precum: reducerea termenelor de prescriptie a raspunderii penale; reducerea fractiilor de executare a pedepselor, pentru a se putea solicita liberarea conditionata; dezincriminarea unor infractiuni.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 3 mai. Gemenii trebuie sa scape de griji, Berbecii din relatiile toxice

Iata pentru VINERI 3 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El.

LUDOVIC ORBAN: PNL isi va lansa, pe 13 mai, programul politic pentru alegeri

PNL isi va lansa pe 13 mai, in cadrul unui eveniment care va avea loc la Bucuresti, programul politic pentru alegerile europarlamentare.

Reducerile lunii mai: imprimante compacte pentru micii antreprenori

Imprimanta este unul dintre dispozitivele de care vei avea nevoie ca antreprenor, iar daca profiti de reducerile lunii mai, ai putea sa te alegi si cu o achizitie destul de avantajoasa.

CALENDAR ORTODOX 3 MAI. Mare sarbatoare pentru crestinii ortodocsi

In vinerea din Saptamna Luminata, crestinii ortodocsi sarbatoresc Izvorul Tamaduirii. Aceasta sarbatoare ne aduce aminte de una dintre minunile Maicii Domnului, petrecuta cu un orb. Inainte de a f.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )