Libnet.ro
UNICEF

18:00

HOROSCOP 7 MARTIE. Taurii au parte de incertitudine, Racii fac progrese

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 7 MARTIE. Taurii au parte de incertitudine, Racii fac progrese

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 7 MARTIE 2020. Luna e in Leu si, fara indoiala, vrei sa profiti de pe urma acestei perioade propice petrecerilor si distractiei. Fara ar trebui, fara dar daca! Ce urmeaza? Sa nu stii ce vrei nuchiar atat de rau, totusi. Urmeaza-ti inima!. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru 7 martie. Taurii vorbesc despre iubire, Gemenii sunt sensibili

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de SAMBATA 7 MARTIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP DRAGOSTE 6 MARTIE. Taurii trebuie sa renunte la gandirea negativa, Pestii sunt romantici

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi VINERI 6 MARTIE 2020. Desi ziua de vineri poate incepe intr-o nota mai sobra, pe masura ce Luna se indreapta spre Leu lucrurile iau o noua turnura. Ca sa nu mai spunem ca se sincronizeaza perfect cu inceputul de weekend. E timpul sa stralucesti!.

HOROSCOP DRAGOSTE 5 MARTIE. Taurii trebuie sa-si respecte partenerul, Balantele au o viata de cuplu tensionata

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi JOI 5 MARTIE 2020. Venus intra in Taur si toate semnele de Pamant au de castigat. Dar nu doar ele! Iubareata Venus este acasa in Taur, unde ea este regina si toata lumea are beneficii. Dragostea infloreste!.

Horoscop Martie 2020. Sanse de bani pentru Pesti, oportunitati la job pentru Lei

Horoscopul lunii martie 2020 pentru toate zodiile, cuprinzand previziuni astrologice generale, despre cuplu si dragoste, bani si munca. Pentru a afla in detaliu ce iti sortesc astrele luna asta, da click pe linkul corespunzator zodiei tale!.

Horoscop Martie 2020. Fecioarele isi reinoiesc viziunea despre ce le poate oferi viata

In horoscopul Fecioarei din luna martie 2020 se insista asupra preocuparii sporite de optimizare a sanatatii, a tonusului fizic si mental, a unor intreprinderi favorabile asociate cu zone indepartate ale lumii, a transformarii existentei si a interactiunii cu oamenii indragiti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2861 seconds )