Libnet.ro
UNICEF

00:07

HOROSCOP cu Minerva. Previziuni astrale pentru anul 2020

Antena3 Antena3,
HOROSCOP cu Minerva. Previziuni astrale pentru anul 2020

Astrologul Minerva a fost invitata la Antena 3, in cadrul unei editii speciale, unde a prezentat previziunile astrologice pentru anul 2020. continuă pe Antena3

HOROSCOP MINERVA pentru anul 2020. Patru nativi din zodiac au sanse mari sa se casatoreasca anul acesta

Astrologul Minerva a prezentat, in cadrul unei editii speciale de la Antena 3, previziunile astrologice pentru fiecare nativ din zodiac, pentru anul 2020.

Alocatie pentru hrana 2020. MAI, anunt crucial!

Alocatie pentru hrana 2020. Personalul Ministerului Afacerilor Interne va primi alocatia valorica pentru drepturile de hrana, incepand cu data de 1 ianuarie 2020, la valoarea actualizata in mod unitar cu toate celelalte institutii publice din sistemul de aparare, ordine publica si securitate nationala, informeaza Ministerul Afacerilor Interne intr-un comunicat de presa.

Previziuni sumbre pentru 2020: Leul intr-o continua depreciere, preturile cresc masiv

Majoritatea analistilor CFA Romania estimeaza o depreciere a cursului leu - euro in urmatorul an. Potrivit datelor privind Indicatorul de incredere Macroeconomica pentru luna noiembrie, euro va ajunge pana la valoarea de 4,8663 lei, iar rata medie anticipata a inflatiei va fi de 3,52%.

HOROSCOP. Mesajul ingerilor pazitori pentru saptamana in curs. Racii sunt iubiti, Fecioarele trebuie sa aiba rabdare

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 23-29 decembrie 2019. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 25 decembrie. Pestii au parte de miracole, Taurii sunt plini de speranta

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de miercuri 25 DECEMBRIE 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 25 decembrie. Gemenii sunt calauziti de stele, Scorpionii descopera adevarul

Iata pentru MIERCURI 25 decembrie 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 24 decembrie. Taurii sunt plini de speranta, Fecioarele isi cauta limitele

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MARTI 24 DECEMBRIE 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 24 decembrie. Berbecii au parte de lumina si iubire, Leii trebuie sa vorbeasca

Iata pentru MARTI 24 decembrie 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 23 decembrie. Taurii isi tin inima deschisa, Scorpionii primesc semne

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de LUNI 23 DECEMBRIE 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 23 decembrie. Taurii isi tin inima deschisa, Scorpionii primesc semne

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de LUNI 23 DECEMBRIE 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )