Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP. Perechile din zodiac care nu ar trebui sa fie niciodata impreuna

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Perechile din zodiac care nu ar trebui sa fie niciodata impreuna

HOROSCOPUnele persoane pus si simplu nu se potrivesc, iar acest lucru se aplica si in cazul perechilor din zodiac care nu ar trebui sa fie niciodata impreuna. HOROSCOP Fecioara si. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Femeile din zodiac care isi gasesc cei mai buni barbati

Barbatul perfect este cel cu care reusesti sa te intelegi fara a va spune nimic si cel care este dispus sa sacrifice anumite aspecte din viata sa doar pentru a-si petrece cu tine restul.

HOROSCOP. Nativii din zodiac si ce nu vor sa stie ceilalti despre ei

HOROSCOP Dupa cum stim, de cele mai multe ori aparentele sunt inselatoare. Cum vor sa paranativii din zodiac si cum sunt, de fapt, aflati mai jos. Nu vor ca ceilalti sa le.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care adopta mereu o atitudine de superioritate

Acestea sunt zodiile care adopta mereu o atitudine de superioritate. Sunt sase semne zodiacale. HOROSCOP Balanta in ciuda modului diplomatic de a comunica, Balantele se joaca cu interlocutorul.

Bugetarii din Romania care sunt obligati de sefii lor sa se spele. Nu e un banc

Bugetarii din Romania sunt obligati de sefii lor sa faca multe, iar, din 20 august, printr-un ordin emis de presedintele ANPC, unii angajatii sunt impinsi sa se si spele. La noua regula se adauga si un cod vestimentar care nu trebui depasit. Bugetarii din Romania care sunt obligati de sefii lor sa se spele Inspectorii .

HOROSCOP. Care sunt cele mai mari frici ale nativilor din zodiac

HOROSCOP Cu totii avem anumite frici uneori. Iata care sunt acestea in functie de zodie. Niciodata nu vrea sa fie pe locul 2. ii e foarte frica sa nu fie.

HOROSCOP 22 AUGUST. Zodia care e aproape de atingerea unui scop important!

Horoscop 22 august. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop 22 august Berbec Esti tentat sa incerci unele schimbari si daca vei proceda cu mai multa diplomatie, o sa ai de castigat.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care se bazeaza pe ajutorul celor din jur

PublicatiaYour Tangoa facut o lista cu sase semne zodiacale care se bazeaza tot timpul pe o anumita persoana pentru a le rezolva problemele. Fecioara Nimeni nu se bazeaza mai mult pe cei din.

Romanii care au carduri VISA vor fi primii din Europa care vor putea sa isi achite cumparaturile in rate

Detinatorii de carduri Visa din Romania vor fi primii din Europa care vor putea sa isi achite cumparaturile in rate cu cardul de credit Visa, in magazinele fizice sau online, in cadrul unui proiect pilot. Serviciul lansat in Romania este parte a unui proiect pilot mai extins derulat la nivel global, urmand sa fie comercializat pe scara larga din 2020. Detinatorii de carduri Visa eligibili vor avea optiunea de a-si imparti costul total al produselor eligibile in transe mai mici, egale, distribuite pe o perioada de timp definita.

Functia din iPhone care a devenit extrem de importanta la protestele din Hong Kong

Protestele din Hong Kong au dus la folosirea telefoanelor iPhone intr-un mod cel putin nou. Informatiile despre acestea sunt transmise printr-o functie pe care Apple sigur n-a gandit-o pentru.

Jumatate din suprafata care poate fi irigata a fost, efectiv, udata

1,4 milioane hectare se pot iriga in acest an si exista aproximativ un milion de contracte incheiate cu Organizatiile Utilizatorilor de Apa pentru Irigatii OUAI), a declarat Florin Barbu, directorul general al Agentiei Nationale pentru imbunatatiri Funciare ANIF). in anul 2018, ANIF pregatise o suprafata de peste 1,2 milioane hectare, in vederea incheierii contractelor multianuale de livrare a apei pentru irigatii si au fost contractate aproximativ 770. 000 de hectare cu OUAI, din care au fost udate aproape 536. 000 de hectare, in crestere de la 438. 000 hectare cu un an in urma, scrie fermierinromania. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )