Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP RUNE 7 FEBRUARIE 2020. Gemenii trebuie sa fie generosi cu familia si cu cei iubiti

Antena3 Antena3,
HOROSCOP RUNE 7 FEBRUARIE 2020. Gemenii trebuie sa fie generosi cu familia si cu cei iubiti

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Calauzirea Arhanghelului Mihail din 3 FEBRUARIE 2020. Berbeci trebuie sa se recompenseze pentru eforturile depuse

Iata pentru LUNI 3 FEBRUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

HOROSCOP chinezesc FEBRUARIE 2020. Noi energii din Orient pentru Bivoli si Sobolani

Zodiacul chinezesc pentru luna FEBRUARIE 2020 din anul chinezesc guvernat de Sobolanul de metal, ofera fiecarei zodii chinezesti mesaje intelepte, cu talc si semnificatii folositoare. Exista auspicii de energii pamantesti si ceresti ce influenteaza fiecare zodie chinezeasca, iar inteleptii ce le interpreteaza ne ofera sfaturi pretioase si avertizari acolo unde este cazul.

Horoscop 6 FEBRUARIE 2020. Profitati de urmatoarele zile si de sentimentul de siguranta

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi JOI 6 FEBRUARIE 2020; astazi avem Luna in Rac, cu doar trei zile inainte de spectaculoasa Luna plina in Leu. Cu energia Lunii in Rac, este timpul sa te ocupi mai mult de caminul tau. Drumurile, intalnirile, discutiile, calatoriile, cumparaturile ar trebui sa fie finalizate.

HOROSCOP rune 4 februarie. Varsatorii se reapuca de invatat, Gemenii pun pauza pe planurile mari

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MARTI 4 FEBRUARIE 2020.

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Zodiile care vor avea cea mai romantica luna - Sagetatorii sunt senzuali

Luna februarie 2020 aduce romantism si iubire pentru aceste trei semne zodiacale.

Horoscop zilnic 5 FEBRUARIE 2020. Poti face azi cat in sapte zile!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 5 FEBRUARIE 2020; Mercur, planeta comunicarii si gandirii, proaspat instalata in Pesti este intr-un frumos si benefic sextil cu imprevizibilul Uranus in Taur. Unele lucruri pot tasni din senin si te pot surprinde cu ganduri noi si incantatoare. Cineva iti poate capta interesul din senin cu acest aspect astral.

HOROSCOP rune 6 ianuarie. Balantele au parte de surprize neasteptate, Gemenii sunt in asteptare

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru JOI 6 FEBRUARIE 2020.

HOROSCOP RUNE 4 FEBRUARIE 2020. E o vreme de pauza pentru GEMENI

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

HOROSCOP. Calauzirea Arhanghelului Mihail pentru 6 FEBRUARIE 2020. Berbecii au o rana care trebuie acceptata si vindecata

Iata pentru JOI 6 FEBRUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, JOI 6 FEBRUARIE 2020. Ce aduce Luna in Rac?

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul de dragoste pentru azi, JOI 6 FEBRUARIE 2020. Astazi avem Luna in Rac, cu doar trei zile inainte de spectaculoasa Luna plina in Leu. Cu energia Lunii in Rac, este timpul sa te ocupi mai mult de caminul tau. Drumurile, intalnirile, discutiile, calatoriile, cumparaturile ar trebui sa fie finalizate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )