Libnet.ro
UNICEF

06:15

Horoscop septembrie 2018 BERBEC. O luna in care reusiti multe

Antena3 Antena3,
Horoscop septembrie 2018 BERBEC. O luna in care reusiti multe

Aproape toata luna, Soarele se va afla in casa a 6-a, a muncii si sanatatii. Ceea ce inseamna ca in septembrie principalele evenimente vor fi legate de cele doua domenii. Indiferent de ceea ce se intampla la locul. continuă pe Antena3

Horoscop septembrie 2018 TAUR. O luna cu foarte multa munca

Cei mai multi dintre nativii Taur vor petrece luna septembrie muncind pe branci. Vara a luat sfarsit si trebuie sa reveniti la obligatiile dumneavoastra. In a doua jumatate a intervalului veti avea nevoie de sfatul unei.

Horoscop septembrie 2018 RAC. O luna deosebit de activa

Pentru cei nascuti in semnul Racului, prima luna de toamna va fi deosebit de activa, complicata din toate punctele de vedere, dar bogata in evenimente si foarte productiva. In septembrie nu trebuie numai sa munciti pe br.

Horoscop septembrie 2018 GEMENI. O perioada foarte agitata

Cel mai bun lucru pe care nativii Gemeni il pot face in septembrie este sa se odihneasca. Foarte curand va incepe o perioada agitata, cand va trebui sa va dedicat trup si suflet muncii. In semnul dumneavoatra.

HOROSCOP SEPTEMBRIE. Taurii se indragostesc luna viitoare

HOROSCOP Cei mai multi dintre nativii Taur vor petrece luna septembrie muncind pe branci. Vara a luat sfarsit si trebuie sa reveniti la obligatiile dumneavoastra. In a doua jumatate a intervalului veti avea nevoie de.

Schimbare la vrful Uniunii asiguratorilor: Alexandru Ciuncan, numit director general ncepnd din data de 10 septembrie 2018

Alexandru Ciuncan va prelua incepand cu data de 10 septembrie 2018 functia de director general al Uniunii Nationale a Asiguratorilor si Reasiguratorilor din Romania UNSAR), a anuntat marti Uniunea care reprezinta 20 de companii de profil, care detin o pondere de peste 80% din piata locala de asigurari. Cu o experienta de 17 ani in industria asigurarilor din Romania si din Europa Centrala si de Est, Ciuncan vine dupa 5 ani petrecuti in calitate de membru al celor doua grupuri consultative ale EIOPA - Autoritatea Europeana in Asigurari si Pensii, avand anterior experienta in jurnalism financiar si comunicare.

Horoscopul lunii septembrie. Relatii tensionate cu sefii

Luna septembrie promite schimbari in viata personala a celor care alearga nu numai dupa un aspect ireprosabil, dar si dupa o persoana cu o bogata lume interioara. In planul activitatii.

Horoscopul lunii septembrie. Relatii tensionate cu sefii

Luna septembrie promite schimbari in viata personala a celor care alearga nu numai dupa un aspect ireprosabil, dar si dupa o persoana cu o bogata lume interioara. In planul activitatii.

METEO - Cum va fi vremea in perioada 21 august 17 septembrie 2018. ANM a transmis prognoza pentru urmatoarele patru saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a publicatprognozapentru intervalul 20 august 17 septembrie. Vezi mai jos cum va fi premea in umatoarele patru saptamani. Vremea - sapta.

Olt: 17 perchezitii intr-un dosar in care mai multe persoane sunt suspectate ca si-au insusit combustibil din cota lunara alocata unor autospeciale

Saptesprezece perchezitii au fost facute de politistii din judetul Olt intr-un dosar in care mai multe persoane sunt cercetate deoarece, intre 2015 si 2018, si-ar fi insusit combustibil. din cota lunara alocata unor autospeciale. Anchetatorii au pus in executare 16 mandate de aducere, persoanele respective fiind duse la audieri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2768 seconds )