Libnet.ro
UNICEF

22:31

Horoscop de weekend, 13 - 14 aprilie. Racii privesc lumea cu alti ochi, Leii au multa energie

Antena3 Antena3,
Horoscop de weekend, 13 - 14 aprilie. Racii privesc lumea cu alti ochi, Leii au multa energie

HOROSCOP Berbec iti petreci weekendul alaturi de prieteni si familie. Socializezi cat de mult poti si te bucuri de putina pauza de la agitatia din timpul saptamanii. HOROSCOP Taur Ai multe idei pe. continuă pe Antena3

HOROSCOP WEEKEND. Racii privesc lumea cu alti ochi, Balantele cauta raspunsuri

Iata ce ne rezerva astrele pentru acest final de saptamana. Berbec iti petreci weekendul alaturi de prieteni si familie. Socializezi cat de mult poti si te bucuri de putina pauza de la agitatia din.

HOROSCOP pentru toata saptamana 9-14 aprilie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Pestii au planete importante in semnul lor zodiacal

AstrologulCamelia Patrascanu a prezentat, duminica, la Antena 3, horoscopul pentru toata saptamana 8 aprilie-14 aprilie. Pentru saptamana urmatoare berbecii incep foa.

HOROSCOP. Mesajul ingerilor pazitori pentru zodii in saptamana 8-14 aprilie 2019. Gemenii sunt sfatuiti sa nu se sacrifice, Taurii trebuie sa scape de frici

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 8-14 aprilie 2019. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci.

HOROSCOPUL saptamanii 8 - 14 aprilie: Zodiile care au zile de cosmar si ghinion. Sunt obosite si stresate

HOROSCOPULsaptamanii 8 - 14 aprilie nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP RAC- Saptamana care incepe nu este tocmai buna pentru tine. Toate lucrurile bune de saptamana trecuta.

Oltenita, in sarbatoare. Zilele Municipiului se desfasoara in perioada 11-14 aprilie

Autoritatile locale din Oltenita organizeaza in perioada 11 14 aprilie Zilele Municipiului,cu ocazia a 504 ani de atestare documentara a localitatii.

HOROSCOP Jupiter retrograd 10 aprilie 11 august 2019. E momentul sa va schimbati perspectiva. Nimic nu e doar alb, nimic nu e doar negru

HOROSCOP Jupiter retrograd. Jupiter, cea mai mare planeta din sistemul solar, a cincea planeta de la Soare, planeta norocului, expansiunii, oportunitatilor intra in miscare retrograda intre 10 aprilie si 11 august 2019.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2104 seconds )