Libnet.ro
UNICEF

09:45

Horoscop zilnic, 15 mai 2016: Pestii au numeroase sanse de afirmare profesionala

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 15 mai 2016: Pestii au numeroase sanse de afirmare profesionala

Horoscop zilnic, 15 mai 2016. Lucrurile nu sunt roz pentru Rac si nici pentru Leu, care intampina probleme in relatia cu rudele. O zi tensionata pentru cei mai multi dintre nativi. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 14 mai 2016. Capricornii reactioneaza exagerat la critici

Horoscop zilnic, 14 mai 2016. O zi in care nativii Berbeci se bazeaza pe sfaturile prietenilor, iar Capricornii se dovedesc foarte irascibili in fata criticilor care le sunt aduse.

Horoscop zilnic, 13 mai 2016. Gemenii dau dovada de nervozitate

Horoscop zilnic, 13 mai 2016. Nativii din Gemeni se simt obligati sa aiba un comportament exemplar din cauza geloziei dovedite de persoana iubita, in timp ce Sagetatorii incearca sa scape de incrucaturile de la locul de munca.

Horoscop zilnic, 12 mai 2016. Scorpionii actioneaza prudent si scapa de adversari

Horoscop zilnic, 12 mai 2016. Taurii au noroc la examene sau in proiectele pe care le initiaza, dar nu se inteleg prea bine cu colegii. Nativii din Scorpion reusesc sa se debaraseze de persoanele care le-au facut mereu probleme.

Horoscop zilnic, 13 mai. Apar nemultumiri si frustrari

Berbec Esti predispus la excese, iti lipseste simtul practic si te poti foarte usor iluziona, mai ales cand e vorba despre latura materiala a vietii si despre bani in special. Asadar, iti recomand sa eviti cheltuielil.

Horoscop zilnic, 11 mai. Beneficii neasteptate aduse de Luna

Berbec Luna plasata in zona caminului, sufletului si familiei, te poate face mai atent la nevoile celor dragi, mai dispus sa dai o mana de ajutor acestora. Pe de alta parte, astazi simti nevoia sa te securizezi din.

Horoscop zilnic, 12 mai. Scorpionii sunt vedetele zilei

Berbec impreuna cu persoanele dragi ai putea desfasura astazi activitati recreative sau poti planifica calatorii indepartate si studii comune. Totusi este posibil sa apara divergente de.

HOROSCOP 15 mai. Berbecii se decid sa-si schimbe stilul de viata

Horoscop maine, 15 mai. Berbecii se descid sa-si schimbe stilul de viata, iar Leii vor exalta de fericire. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

15 mai in istorie: Rusii se retrag din Afganistan. Apare ziarul Romania Libera

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 15 mai .

Campanie Arctic, pe 15 mai, Ziua Internationala a Familiei: Stim familiile de romani din interior

In acest weekend, pe 15 mai, familiile de romani sarbatoresc Ziua Internationala a Familiei, o zi care recunoaste importanta familiei si a momentelor petrecute cu cei dragi. Arctic, cel mai iubit brand romanesc de electrocasnice, considera familia drept una dintre cele mai importante valori ale fiecaruia dintre noi.

Evenimentul Record pentru viata va avea loc pe 28 mai 2016, de la ora 15:00. Mii de romani s-au inscris

Romanii vor sa invete sa salveze o viata ! Pana acum, mii de romani si-au anuntat prezenta la tentativa de record mondial de la finalul lunii mai, de pe Arena Nationala din Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2115 seconds )