Libnet.ro
UNICEF

14:15

15 mai in istorie: Rusii se retrag din Afganistan. Apare ziarul Romania Libera

România Liberă România Liberă,
15 mai in istorie: Rusii se retrag din Afganistan. Apare ziarul Romania Libera

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 15 mai . continuă pe România Liberă

Horoscop zilnic, 15 mai 2016: Pestii au numeroase sanse de afirmare profesionala

Horoscop zilnic, 15 mai 2016. Lucrurile nu sunt roz pentru Rac si nici pentru Leu, care intampina probleme in relatia cu rudele. O zi tensionata pentru cei mai multi dintre nativi.

HOROSCOP 15 mai. Berbecii se decid sa-si schimbe stilul de viata

Horoscop maine, 15 mai. Berbecii se descid sa-si schimbe stilul de viata, iar Leii vor exalta de fericire. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Campanie Arctic, pe 15 mai, Ziua Internationala a Familiei: Stim familiile de romani din interior

In acest weekend, pe 15 mai, familiile de romani sarbatoresc Ziua Internationala a Familiei, o zi care recunoaste importanta familiei si a momentelor petrecute cu cei dragi. Arctic, cel mai iubit brand romanesc de electrocasnice, considera familia drept una dintre cele mai importante valori ale fiecaruia dintre noi.

O singura universitate din Romania apare in top 800 cele mai bune institutii de invatamant superior din lume. 108 universitati din tara au fost analizate

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca apare in top 800 cele mai bune institutii de invatamant superior din lume. Universitatea din Cluj s-a clasat in acest top pe locul .

ANRE considera ca piata gazelor ar trebui liberalizata total de la 1 iulie. In caz contrar, preturile la gazele pentru consumatorii casnici ar putea fi mai mari decat la cele din import

Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE) considera ca acum este un moment favorabil liberalizarii totale a preturilor la gazele naturale livrate consumatorilor casnici, a declarat joi Niculae Havrilet, presedintele institutiei de reglementare. Acesta spune ca a avut intalniri cu reprezentanti ai Ministerului Energiei, in cadrul carora a cerut sa fie abrogata cresterea de 10% a preturilor, asa cum este prevazuta in calendarul de liberalizare. Odata cu aceasta abrogare ar trebui sa fie liberalizata piata pentru toti consumatorii, in conditiile in care pentru casnici, pretul a ajuns la 60 lei/Mwh, cu doar 3 lei mai mic decat al gazelor din import. In cazul in care s-ar continua liberalizarea, preturile reglementate ar ajunge sa fie peste cele al gazelor de pe piata libera. Guvernul nu prea agreeaza ideea unei liberalizari totale rapide.

Alerta de gradul zero: Mai multe insule cunoscute din Oceanul Pacific au ajuns sub apa. Fenomenul are un ritm alarmant din cauza unor schimbari devastatoare

Schimbarile climatice afecteaza din ce in ce mai mult intreaga lumea. Una din cele mai grave situatii se afla in Oceanul Pacific, acolo unde mai multe insule au disparut sub ape, iar altele sunt am.

Americanii au creat cel mai performant brat robotic din lume

DARPA a creat un brat robotic care pare inspirat de filmele SF. Johnny Matheny, un cetatean american din statul Florida, si-a pierdut partea inferioara a bratului stang in urma cu 8 ani de zile din cauza cancerului. Acesta nu a renuntat, insa, sa spere si la un moment dat a inceput sa colaboreze cu diversi [].

Darea in plata. Prima zi, ora 16,00: Sub 100 de notificari in intreaga tara, in cele mai mari 5 banci din Romania

Prima zi e nerelevanta, ne-au spus chiar bancherii. Oamenii ezita, se duc sa discute cu avocatii sau cu notarii, dar nu notifica banca neaparat. Avem instalate aplicatii si fluxuri de informatii care ne permit sa monitorizam in timp real numarul de notificari depuse. Sunt sub 10 ca numar, au transmis reprezentantii a doua banci locale din varful clasamentului bancar.

Eurostat: Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE in primul trimestru din 2016

Romania a inregistrat in primul trimestru al acestui an cea mai mare crestere economica in ritm anual din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, potrivit unei estimari preliminare a.

Legea Misu Voicu: PNL si Mihai Voicu, autorii celei mai proaste legi electorale din istoria recenta. Pana si candidatii liberali sunt nemultumiti

In timp ce Legea Voicu cu privire la finantarea campaniilor a intrat in vigoare, iar candidatii nu mai au voie sa isi faca reclama prin intermediul bannerelor uriase sau corturilor electorale, a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )