Libnet.ro
UNICEF

12:00

Horoscop zilnic, 18 ianuarie 2016: Racii simt ca muncesc in zadar

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 18 ianuarie 2016: Racii simt ca muncesc in zadar

Horoscop zilnic, 18 ianuarie 2016. Nativii din mai multe zodii vor avea azi discutii aprinse cu prietenii, rudele sau partenerii de viata. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 18 ianuarie. Vesti proaste pentru Berbeci

Horoscop zilnic, 18 ianuarie 2016. Nativii din mai multe zodii vor avea azi discutii aprinse cu prietenii, rudele sau partenerii de viata, scrie adevarul. ro. Horoscop zilnic, 18 ianuarie 2016: Berbecul munceste din.

Horoscop zilnic, 15 ianuarie 2016. Taurii nu recunosc cu niciun chip ca au gresit

Horoscop zilnic, 15 ianuarie 2016. Taurii au un comportament despotic si fac greseli pe care nu le recunosc in fata celorlalti, iar Racii isi judeca mult prea aspru membrii familiei.

Horoscop zilnic, 16 ianuarie 2016: o zi exceptionala pentru Varsatori

Horoscop zilnic, 16 ianuarie 2016. Taurii sunt in pericol de a suporta operatii sau de a cadea victime violentei sexuale, in timp ce Leii sunt extraordinar de optimisti.

Horoscop zilnic, 17 ianuarie 2016: Pestii sunt predispusi la intoxicatii si alergii

Horoscop zilnic, 17 ianuarie 2016. Stresul este la cote maxime, iar obstacolele aparute in cale le incearca si mai tare rabdarea unora dintre nativi. Apar probleme de sanatate usoare in unele cazuri.

Horoscop zilnic - 14 ianuarie. O zi in care, indiferent care vor fi provocarile, seara aduce suprize si mai mari

Horoscop 14 ianuarie. BerbecEnergia vitala este la cote joase, astfel ca ar fi bine sa te ocupi de treburie usoare. Confuzia mentala este accentuata. Evita discutiile importante, deciziile majore si spatiile aglomerate.

HOROSCOP 18 ianuarie: Pestii incheie parteneriate de succes. Afla previziunile pentru zodia ta

HOROSCOP 18 ianuarie: Pestii incheie parteneriate de succes, iar varsatorii incep afaceri noi. Afla previziunile pentru zodia ta Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

18 ianuarie, cea mai groaznica zi din an

Nu doar ca e luni, dar psihologii sustin ca este cea mai groaznica zi din an. Denumita generic Lunea trista, se pare ca data de 18 ianuarie vine, de obicei, cu vreme rea, datorii din perioada sarbatorilor si .

HOROSCOP 17 ianuarie. Taurii pleaca intr-o calatorie. Afla previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 17 ianuarie. Taurii pleaca intr-o calatorie intr-un loc deosebit, iar berbecii si varsatorii se inteleg tot mai bine cu partenerii.

Weekend prelungit pentru elevi. Cursuri suspendate din cauza ninsorilor luni, 18 ianuarie

Vremea rea inchide si scolile. Ministerul Educatiei a anuntat, duminica, suspendarea cursurilor si in judetul Calarasi, din cauza viscolului puternic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2742 seconds )