Libnet.ro
UNICEF

06:45

18 ianuarie, cea mai groaznica zi din an

Antena3 Antena3,
18 ianuarie, cea mai groaznica zi din an

Nu doar ca e luni, dar psihologii sustin ca este cea mai groaznica zi din an. Denumita generic Lunea trista, se pare ca data de 18 ianuarie vine, de obicei, cu vreme rea, datorii din perioada sarbatorilor si . continuă pe Antena3

Horoscop zilnic, 18 ianuarie. Vesti proaste pentru Berbeci

Horoscop zilnic, 18 ianuarie 2016. Nativii din mai multe zodii vor avea azi discutii aprinse cu prietenii, rudele sau partenerii de viata, scrie adevarul. ro. Horoscop zilnic, 18 ianuarie 2016: Berbecul munceste din.

Dell Latitude 12 Rugged, cea mai rezistenta tableta, a ajuns in Romania

Dell a prezentat tableta Latitude 12 Rugged in Romania. Este prima tableta Dell construita pentru a oferi performanta si rezistenta in cele mai dure conditii de functionare. Tableta reprezinta cea mai recenta aditie in portofoliul inovator Dell de produse intarite pentru conditii dure alaturi de notebook-ul convertibil Latitude 12 Rugged Extreme, notebook-ul Latitude 14 Rugged [].

IFR: Hotel Lotte ar putea avea cea mai mare listare din Coreea de Sud

Hotel Lotte Co. ar putea obtine pana la 5 miliarde de dolari intr-o oferta publica initiala care ar putea fi cea mai mare din Coreea de Sud, anunta IFR, citand surse apropiate situatiei.

Horoscop zilnic, 18 ianuarie 2016: Racii simt ca muncesc in zadar

Horoscop zilnic, 18 ianuarie 2016. Nativii din mai multe zodii vor avea azi discutii aprinse cu prietenii, rudele sau partenerii de viata.

Cea mai mare bataie de joc dupa Colectiv

Stabilirea candidatilor la alegerile locale reprezinta un prim test pentru a evalua cat respecta partidele din juramintele ca se vor schimba si cat valoreaza de fapt criteriile de integritate adoptate cu mare pompa de PNL si PSD. Nu si-a facut nimeni mari iluzii, dar macar acum putem verifica. Primii pusi in fata testului adevarului sunt liberalii. PNL se va reuni luni intr-o sedinta pentru a bate in cuie o prima lista a candidatilor deja validati. De pe aceasta prima lista nu lipsesc nici trimisi in judecata pentru fapte de coruptie, nici traseisti care erau pana mai ieri in PSD. Aici liberalii pica testul. Dar marea bataie de joc, sfidarea totala se numeste Cristian Busoi, candidatul pentru Bucuresti.

HOROSCOP 18 ianuarie: Pestii incheie parteneriate de succes. Afla previziunile pentru zodia ta

HOROSCOP 18 ianuarie: Pestii incheie parteneriate de succes, iar varsatorii incep afaceri noi. Afla previziunile pentru zodia ta Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Eurostat: in 2014, Romania a avut cea mai mica pondere a taxelor in Produsul Intern Brut din Uniunea Europeana

Biroul de Statistica al Comisiei Europene - Eurostat - a centralizat ponderile in PIB Produsul Intern Brut) ale taxelor din tarile UE, ajungand la concluzia ca Romania a avut cea mai mica pondere in anul 2014.

Weekend prelungit pentru elevi. Cursuri suspendate din cauza ninsorilor luni, 18 ianuarie

Vremea rea inchide si scolile. Ministerul Educatiei a anuntat, duminica, suspendarea cursurilor si in judetul Calarasi, din cauza viscolului puternic.

Juno a ajuns cea mai indepartata sonda spatiala cu baterii solare fata de Pamant

Sonda Juno mai are sase luni pana ajunge in apropierea planetei Jupiter, insa aceasta deja a spart o serie de recorduri. Navetaeste prima sonda spatiala care ajunge pana in apropierea planetei Jupiter cu ajutorul bateriilor solare, devenind al noualea obiect spatial facut de om care sa se apropie de marginea sistemului nostru solar. Miercuri, 13 [].

O felicitare pentru mamici este de fapt cea mai neplacuta farsa: ce se intampla atunci cand o deschid VIDEO

Doi tineri au inventat o felicitare inedita pentru tinerele mamici care vor sa serbeze nasterea copilului. Este de fapt o farsa destul de neplacuta, menita sa le aminteasca femeilor cat de greu este sa creasca un bebelus care plange mereu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )