Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP. Zodiile cu cele mai multe frici! Se tem si de umbra lor

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiile cu cele mai multe frici! Se tem si de umbra lor

Exista patru zodii care se tem de orice. Au frici pe care nu le pot indeparta deloc. HOROSCOP GEMENI - Este cea mai anxioasa zodie, insa tocmai anxietatea o ajuta sa fie curioasa si entuziasta. Cu toate. continuă pe Antena3

De ce se produc cele mai multe cutremurenoaptea? Cercetatorii de la Institutul de Fizica a Pamntului au studiat mai bine de 5 ani acest fenomen, dar nu au gasit o logica

Cutremurul recent din noaptea de sambata spre duminica 5. 8 magnitudine) s-a produs in jurul orei 3,38 dimineata. Cel din 4 martie 1977, la ora 21. Daca va uitati la orele la care au loc seismele, veti observa ca cele mai multe au loc noaptea. HotNews. ro a analizat ultimele 1000 de seisme produse in Romania si a constatat ca noaptea au loc de peste doua ori mai multe cutremure decat ziua. Asa incat ne-am adresat Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, pentru a cauta o explicatie.

Germania, tara cu cele mai multe zboruri intarziate si anulate

O analiza realizata de AirHelp pentru primele noua luni ale acestui an arata ca Germania se afla pe locul intai in Uniunea Europeana la capitolul intarzieri si anulari ale zborurilor, aproape 29% dintre cursele companiilor aeriene confruntandu-se cu astfel de situatii pe aeroporturile din aceasta tara.

Germania, tara cu cele mai multe zboruri intarziate si anulate in 2018. Pe ce loc se situeaza Romania

Germania se afla pe locul intai in Uniunea Europeana la capitolul intarzieri si anulari ale zborurilor, aproape 29% dintre cursele companiilor aeriene confruntandu-se cu astfel de situatii pe aeroporturile din aceasta tara. Clasamentul este completat de Marea Britanie si Spania. Si Romania urmeaza trendul european al numerelor record de intarzieri si anulari.

Germania, tara cu cele mai multe zboruri intarziate si anulate in 2018. Pe ce loc se afla Romania

Germania se afla pe primul loc in Uniunea Europeana la capitolul intarzieri si anulari ale zborurilor, aproape 29% dintre cursele companiilor aeriene confruntandu-se cu astfel de situatii pe aeroporturile din aceasta tara, potrivit unei analize AirHelp.

HOROSCOP. 6 rele si 6 foarte bune. Acestea sunt cele mai razbunatoare si cele mai cuminti femei ale zodiacului

HOROSCOP Sase zodii feminine sunt bune, sase zodii sunt rele. Iata la ce sa fii foarte atenta. BERBEC- Daca simte ca iti faci alti prieteni sau ca ai putea sa o.

HOROSCOP. Cele mai ciudate lucruri despre nativii fiecarei zodii. Nu ai cum sa nu te regasesti

Fiecare dintre noi are o latura ciudata, care uneori este data chiar de catre astre. Iata care sunt cele mai ciudate lucruri despre fiecare zodie: HOROSCOP. Berbec: Se sperie de orice.

Ministrul Justitiei despre propunere de revocare a procurorului general: Cele 20 de puncte puteau fi mai multe, sunt si raman valabile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat ca cele 20 de puncte din raportul incheiat in urma evaluarii activitatii procurorului general Augustin Lazar prin care cere revocarea din functie a acestuia puteau fi mai multe, si ca acestea sunt si raman valabile.

Ministrul Justitiei, despre propunerea de revocare a procurorului general: Cele 20 de puncte puteau fi mai multe, sunt si raman valabile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat ca cele 20 de puncte din raportul incheiat in urma evaluarii activitatii procurorului general Augustin Lazar prin care cere revocarea din functie a acestuia puteau fi mai multe si ca acestea sunt si raman valabile.

Cele mai spectaculoase costume de Halloween ale vedetelor de la Hollywood: Heidi Klum, aparitie de senzatie

Cu ocazia Halloween-ului, mai multe staruri de la Hollywood au uimit cu tinutele pe care le-au purtat. Si de acesta data, supermodelul german Heidi Klum, in varsta de 45 de ani, a facut senzatie. Nici Rihanna nu a fost mai prejos.

Radu Banciu: Senatul a votat mai multe modificari la o lege binevenita pentru toti cei care vor sa se apuce de furat. Dragi infractori, uniti-va! (VIDEO)

Senatul a adoptat luni mai multe modificari la Legea privind executarea pedepselor si a masurilor privative de libertate. Una dintre cele mai controversate este prevederea conform careia persoanele condamnate la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )