Libnet.ro
UNICEF

05:30

Horoscopul intocmit de astrologul Minerva. Care sunt cele mai norocoase zodii in 2018 - previziuni detaliate pentru toti nativii

Antena3 Antena3,
Horoscopul intocmit de astrologul Minerva. Care sunt cele mai norocoase zodii in 2018 - previziuni detaliate pentru toti nativii

Anul 2018 va aduce fenomene astronomice speciale. Se anunta 5 eclipse, de 13 ori luna plina, iar astrele ne vor pune la grea incercare. Atat Marte cat si Venus vor retrograda consecutiv, Uranus. continuă pe Antena3

Anca Lungu, cu cartile pe masa. Care sunt cele mai importante lecturi din viata ei

Cand nu prezinta stirile, Anca Lungu sau Printesa Polonic face magie in bucatarie. De curand, a lansat o noua carte care se numeste Supereroii din farfurie. Cartea a fost inspirat?.

Care sunt cele mai asteptate filme ale anului 2018. Cine o va interpreta pe Lara Croft si cand va fi lansat noul film Razboiul stelelor

2018 se anunta a fi un an plin de filme de succes, care vor umple salile de cinema. Sunt anuntate atat pelicule noi, cat si remake-uri si continuari ale unor filme deja celebre. Printre acestea se numara Lara Croft, Incredibilii, Pantera Neagra si Razboiul Stelelor.

Care sunt cele mai comune rezolutii pentru Anul Nou si cat de greu sunt de realizat, potrivit specialistilor

Odata cu sarbatorile care se apropie de sfarsit, este timpul sa devenim seriosi si sa stabilim unele rezolutii de Anul Nou pentru 2018. Din pacate, in privinta acestora, insa, este adesea mai usor de spus decat de facut.

Care sunt cele mai comune rezolutii de Anul Nou si cat de greu sunt de realizat, potrivit specialistilor

Odata cu sarbatorile care se apropie de sfarsit, este timpul sa devenim seriosi si sa stabilim unele rezolutii pentru 2018. Din pacate, in privinta acestora, insa, este adesea mai usor de spus decat de facut.

Topul televiziunilor care au primit cele mai mari amenzi de la CNA in 2017 si motivele: Romania TV, campioana

In 2017, posturile Romania TV, Realitatea TV si Kanal D au primit cele mai mari amenzi de la Consiliul National al Audiovizualului CNA) pentru derapajele televizate, anunta News. ro.

Cele mai mari investitii obtinute de startup-uri si firme romanesti, in 2017

Cele mai mari investitii in firmele mici si medii romanesti, in special cele din domeniul tehnologiei, au venit din partea unor fonduri de investitii straine. Dar, sunt cateva startup-uri care au reusit sa atraga sume importante de bani si din partea unor fonduri private romanesti sau antreprenori locali. Iata care au fost in acest an cele mai mari fiantari obitinute de firmele fondate de romani.

Anul Nou: Care sunt cele mai ciudate traditii si obiceiuri pe mapamond

Cate bordeie, atatea obiceiuri, Anul Nou aduce numeroase traditii pentru fiecare tara. Unii topesc metal, iar altii lovesc painea de pereti pentru a alunga spiritele. Mai jos gasiti cele mai ciudate traditii de Anul Nou din lume. Anul Nou sarbatorit cu masti, ursi si capre pe plaiuri mioritice Obiceiuri si traditii de Anul Nou la [].

URARI DE ANUL NOU 2018. Cele mai calde URARI de ANUL NOU. La Multi Ani, 2018!

E momentul acela al anului in care este frumos sa trimiti Urari de Anul Nou. E timpul gandurilor calde pentru cei dragi, pentru prieteni pentru colegi. Iata cele mai frumoase.

URARI DE ANUL NOU 2018. Cele mai sincere URARI de ANUL NOU. La Multi Ani, 2018!

E momentul acela al anului in care este frumos sa trimiti Urari de Anul Nou. E timpul gandurilor calde pentru cei dragi, pentru prieteni pentru colegi. Iata cele mai frumoase.

Peste 270 de terenuri din patrimoniul Hunedoarei au fost vandute intr-un deceniu. Care au fost cele mai mari suprafete date de municipalitate

Peste 270 de terenuri au fost vandute de adminisratia locala din Hunedoara in ultimii 11 ani arata rapoartele primariei. Cele mai multe au fost vandute in anul 2006.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2096 seconds )