Libnet.ro
UNICEF

08:30

Anul Nou: Care sunt cele mai ciudate traditii si obiceiuri pe mapamond

Playtech Playtech,
Anul Nou: Care sunt cele mai ciudate traditii si obiceiuri pe mapamond

Cate bordeie, atatea obiceiuri, Anul Nou aduce numeroase traditii pentru fiecare tara. Unii topesc metal, iar altii lovesc painea de pereti pentru a alunga spiritele. Mai jos gasiti cele mai ciudate traditii de Anul Nou din lume. Anul Nou sarbatorit cu masti, ursi si capre pe plaiuri mioritice Obiceiuri si traditii de Anul Nou la []. continuă pe Playtech

Care sunt cele mai comune rezolutii pentru Anul Nou si cat de greu sunt de realizat, potrivit specialistilor

Odata cu sarbatorile care se apropie de sfarsit, este timpul sa devenim seriosi si sa stabilim unele rezolutii de Anul Nou pentru 2018. Din pacate, in privinta acestora, insa, este adesea mai usor de spus decat de facut.

Traditii pentru trecerea dintre ani: Cele mai ciudate obiceiuri de sarbatorire a Revelionului in lume (VIDEO)

Traditii multe si unele chiar stranii de Revelion. in Danemarca se obisnuieste sa se sparga farfurii in usa vecinilor, pe principiul ca cioburile aduc noroc. in Ecuador se confectioneaza.

Care sunt cele mai comune rezolutii de Anul Nou si cat de greu sunt de realizat, potrivit specialistilor

Odata cu sarbatorile care se apropie de sfarsit, este timpul sa devenim seriosi si sa stabilim unele rezolutii pentru 2018. Din pacate, in privinta acestora, insa, este adesea mai usor de spus decat de facut.

Care sunt cele mai asteptate filme ale anului 2018. Cine o va interpreta pe Lara Croft si cand va fi lansat noul film Razboiul stelelor

2018 se anunta a fi un an plin de filme de succes, care vor umple salile de cinema. Sunt anuntate atat pelicule noi, cat si remake-uri si continuari ale unor filme deja celebre. Printre acestea se numara Lara Croft, Incredibilii, Pantera Neagra si Razboiul Stelelor.

Cele mai bune filme de aventura aparute de-a lungul timpului

Filmele de aventura sunt filmele care te introduc intr-o lume a tuturor posibilitatilor, intr-o lume in care poti fii cine vrei, cand vrei si unde vrei. Tot de la noi ai aflat care sunt cele mai bune filme de aventura ale anului 2017. insa, de-a lungul timpului, fiecare an in parte a fost martorul unor [].

Iohannis, Tudose si Dragnea: ce mesaje de Anul Nou au transmis romanilor cei mai importanti 3 politicieni ai tarii

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, si premierul Mihai Tudose au pus accent in mesajele de Anul Nou pe unitate si solidaritate, in timp ce Liviu Dragnea a vorbit despre zgomotul politic si realizarile programului de guvernare. Iata ce.

ANOFM: Peste 16.400 de locuri de munca vacante la nivel national, cele mai multe in Bucuresti, Arad, Prahova si Timis

Peste 16. 4900 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Arad, Prahova si Timis, in timp ce in Bacau, Suceava si Caras-Severin sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

ANOFM: Peste 16.400 de locuri de munca vacante la nivel national, cele mai putine slujbe disponibile, in judetul Ialomita

Peste 16. 4900 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Arad, Prahova si Timis, in timp ce in Bacau, Suceava, Caras-Severin si Ialomita sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Topul televiziunilor care au primit cele mai mari amenzi de la CNA in 2017 si motivele: Romania TV, campioana

In 2017, posturile Romania TV, Realitatea TV si Kanal D au primit cele mai mari amenzi de la Consiliul National al Audiovizualului CNA) pentru derapajele televizate, anunta News. ro.

Traditiile ciudate de Anul Nou: cum isi aflau romancele alesul inimii si care erau ritualurile de imblanzire a timpului

Din cele mai vechi timpuri romanii au acordat semnificatii profunde Anului Nou si au pastrat nenumarate obiceiuri neobisnuite pentru celebrarea sa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2546 seconds )