Libnet.ro
UNICEF

23:30

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 7 IULIE 2020 pentru Zodia Balanta

B1 B1,
HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 7 IULIE 2020 pentru Zodia Balanta

Stai bine la capitolul comunicare, dialogul merge ca uns, ai mereu cele mai potrivite argumente pentru a-ti expune parerile. Daca ai avea de sustinut vreo prelegere sau daca trebuie sa prezinti un proiect. continuă pe B1

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 5 IULIE 2020 pentru Zodia Balanta

Duminica, 5 iulie, are loc o frumoasa eclipsa de luna in zodia Capricorn. Evenimentul aduce schimbari uriase. Da-ti rapid seama unde ai gresit si implica-te mai mult in viata de familie. Satisfactia va.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 6 IULIE 2020 pentru Zodia Balanta

Nativii zodiei Balanta au scapat de presiunea lui Marte pe zona sanatatii. insa, Marte s-a mutat in zona relatiilor de cuplu, a parteneriatelor si a afacerilor. Astfel, nativii vor fi solicitati sa.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 IULIE 2020 pentru Zodia Balanta

Vestile bune din familie au un efect tonic asupra ta: iti dau chef de viata, de distractie, energie din belsug pentru orice activitate dinamica. Faci planuri frumoase alaturi de cei dragi, convins ca si ei.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 7 IULIE 2020 pentru Zodia Fecioara

Incearca sa nu-ti exprimi azi parerea despre o situatie care nu-ti convine, pentru ca tonul tau e mai degraba pesimist, trist, demoralizat, fara putere de convingere, ceea ce nu te reprezinta de obicei. La.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 7 IULIE 2020 pentru Zodia Scorpion

Relatia cu institutiile statului este in prim plan de parca ar fi venit vremea unor proiecte majore, de care depinde imaginea ta profesionala sau reputatia ta. Lasi impresie buna pe oriunde treci, pentru ca.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 7 IULIE 2020 pentru Zodia Gemeni

Mintea ta zboara unde isi doreste, iar aceasta minunata libertate de gandire, aceasta imaginatie debordanta sunt atuul tau forte pentru a gasi o multime de idei noi si interesante. Nu accepta sa-ti.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 7 IULIE 2020 pentru Zodia Berbec

Lumea te ajuta sa scoti ce ai mai bun din tine, pentru ca prezenta unui grup mai larg de persoane e un stimulent excelent pentru a iesi dintr-o pasa dificila. Ei te sustin, te imbarbateaza, iti arata.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 7 IULIE 2020 pentru Zodia Varsator

Vestile bune vin de pretutindeni si poti spune ca e o zi fericita, frumoasa, luminoasa. Cele mai bune lucruri se petrec in relatie directa cu ceilalti oameni pe care ii intalnesti, ca atare iesi in.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 7 IULIE 2020 pentru Zodia Pesti

Nu lasa emotia sa te copleseasca, incearca sa-ti pastrezi luciditatea in acest moment cu impact afectiv major, ca nu cumva sa iei o decizie gresita. Tu oricum ai o atitudine predominant rationala, ca.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 7 IULIE 2020 pentru Zodia Capricorn

Te poti trezi cu niste sume de bani promise mai demult, dar care, din diverse motive, au tot intarziat sa apara. Se pot redresa o serie de probleme financiare mai vechi si ai numai motive de satisfactie ca.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )