Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOT! Jessie J prezinta varianta de studio a piesei Square One + teaser album Alive

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Jessie J prezinta varianta de studio a piesei Square One + teaser album Alive

Jessie J este hotarata sa transforme albumul Alive intr-un adevarat succes. Cantareata britanica le-a oferit fanilor un preview al albumului, dar si varianta de studio a piesei Square One!Alive, este al doilea album ce urmeaza sa fie lansat de cantareata/compozitoarea Jessie J. Albumul este programat pentru lansare in data de 23 septembrie prin intermediul caselor . continuă pe Devorator Monden

HOT! Jesse J prezinta varianta de studio a piesei Square One + teaser album Alive

Jessie J este hotarata sa transforme albumul Alive intr-un adevarat succes. Cantareata britanica le-a oferit fanilor un preview al albumului, dar si varianta de studio a piesei Square One!Alive, este al doilea album ce urmeaza sa fie lansat lansat de cantareata/compozitoarea Jessie J. Albumul este programat pentru lanseare in data de 23 septembrie prin intermediul .

HOT!Jesse J anunta lansarea albumului Alive, si prezinta piesa Square One

Alive, este al doilea album ce urmeaza sa fie lansat lansat de cantareata/compozitoarea Jessie J . Albumul este programat pentru lanseare in data de 23 septembrie prin intermediul caselor de discuri Island si Lava Records. Albumul contine primul single Wild, iar cel de-al doilea singleIts My Party, piese care au fost, si sunt, foarte apreciate .

HOT! Marius Nedelcu lanseaza videoclipul piesei Love You Too!

Dragoste, deceptie si neimpartasirea sentimentelor uneori dragostea poate fi privita ca un blestem si nu ca o implinire, iarMarius Nedelcune spune o trista poveste de iubire in cel mai recentvideoclipal sau. Piesa Love You Too reprezinta un pas inainte in evolutia muzicala a lui Marius. In plus, vine la pachet cu o noua imagine, mai .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )