Libnet.ro
UNICEF

18:45

HOT! Justin Bieber prezinta noul single promotional Change Me! Asculta-l aici!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Justin Bieber prezinta noul single promotional Change Me! Asculta-l aici!

Este luni, este momentul sa ascultam o noua piesa de la Justin Bieber! Ziua de doi decembrie ne face cunostinta cu cel de-al noualea single oficial din cadrul seriei Music Mondays, intitulat Change Me. Piesa se dovedeste a fi o frumoasa si vulnerabila balada interpretata la pian in care Justin Bieber isi roaga iubita sa . continuă pe Devorator Monden

HOT! Justin Bieber va continua seria Music Mondays cu un nou single Change Me! Vezi aici coperta piesei!

Pe doi decembrie Justin Bieber ne va face cunostinta cu cel de-al noualea single promotional al seriei Music Mondays, intitulat Change Me, al carui titlu si coperta au fost dezvaluite in urma cu cateva ore pe retelele de socializare. Coperta contine in mijloc un simbol, la fel ca si celelalte single-uri din cadrul seriei Music .

Castle Music prezinta noul single al trupei Acces, Weekend!

Cei trei membri ai trupei Acces Bobo, Siko si Adam au lansat un single nou care se numeste Weekend, produs de Bros Project. Noul single este unul plin de energie si de buna dispozitie. Piesa a fost produsa de baietii de la Bros Project, iar la versuri am lucrat noi cu Vescan. Piesa exista din .

HOT! Justin Timberlake face echipa cu J. Cole, A$AP Rocky si Pusha T pentru remixul piesei TKO!

Daca tot am avut parte de reduceri de Black Friday, de ce sa nu avem parte si de o surpriza muzicala din partea lui Justin Timberlake? Probabil asa s-a gandit si artistul cand a dezvaluit pe 29 noiembrie remixul oficial al unuia dintre recentele sale single-uri si anume piesa TKO. Pentru acesta Justin Timberlake i-a .

FOTO Justin Bieber a starnit mania australienilor dupa ce a vandalizat peretele unui hotel

Dupa ce in Brazilia a fost initiata o ancheta pe numele lui pentru ca a desenat mai multe graffiti pe peretele unui hotel important, Justin Bieber nu s-a cumintit si a facut acelasi lucru si in Australia. Fapta tanarului nu a fost privita cu ochi buni de catre autoritatile locale.

HOT! Pro C prezinta videoclipul primului lor single Bad Memory feat. K. Will!

Labelul J. Tune Camp ne face cunostinta cu un nou boy band, pe nume Pro C, abreviere de la Problem Children. Casa de discuri a oferit industriei muzicii kpop un boy band de succes si anume formatia MBLAQ, asa ca nu ar fi de mirare daca baietii de la Pro C se vor bucura de acelasi .

HOT! FABIO lanseaza un nou single! Asculta aici piesa I love you!

Fabio a lansat noul single care se numeste I love you. Track-ul este compus de Mircea Elisei, suna foarte bine si are marii sanse sa devina in scurt timp un hit! Artistul este foarte increzator in noua sa piesa si se pregateste sa filmeze si un nou videoclip ce va fi lansat in Ianuarie regia .

HOT! Pacha Man lanseaza un single inspirat din vremurile in care traim! Asculta aici piesa Cand zambesti!

Pacha Man, cel mai apreciat artist reggae din Romania, lanseaza astazi un single inspirat din propria poveste de viata, dar care este deopotriva si o radiografie a societatii in care traim: Cand zambesti. Piesa Cand zambesti surprinde cu fidelitate vremurile in care traim, neschimbate de ani de zile, insa are, totusi, un mesaj pozitiv: suntem .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )