Libnet.ro
UNICEF

22:15

HOT! FABIO lanseaza un nou single! Asculta aici piesa I love you!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! FABIO lanseaza un nou single! Asculta aici piesa I love you!

Fabio a lansat noul single care se numeste I love you. Track-ul este compus de Mircea Elisei, suna foarte bine si are marii sanse sa devina in scurt timp un hit! Artistul este foarte increzator in noua sa piesa si se pregateste sa filmeze si un nou videoclip ce va fi lansat in Ianuarie regia . continuă pe Devorator Monden

HOT! Pacha Man lanseaza un single inspirat din vremurile in care traim! Asculta aici piesa Cand zambesti!

Pacha Man, cel mai apreciat artist reggae din Romania, lanseaza astazi un single inspirat din propria poveste de viata, dar care este deopotriva si o radiografie a societatii in care traim: Cand zambesti. Piesa Cand zambesti surprinde cu fidelitate vremurile in care traim, neschimbate de ani de zile, insa are, totusi, un mesaj pozitiv: suntem .

HOT! Ashanti lanseaza un lyric video pentru piesa I Got It feat. Rick Ross!

Asa cum era de asteptat, cantareata americana incepe sa isi promoveze din ce in ce mai mult noul single oficial, intitulat I Got It, al patrulea extras de pe viitorul sau album, BraveHeart. Materialul este asteptat sa se lanseze la inceputul anului 2014. I Got It reprezinta o colaborare cu rapperul Rick Ross dupa ce, .

HOT! Justin Bieber va continua seria Music Mondays cu un nou single Change Me! Vezi aici coperta piesei!

Pe doi decembrie Justin Bieber ne va face cunostinta cu cel de-al noualea single promotional al seriei Music Mondays, intitulat Change Me, al carui titlu si coperta au fost dezvaluite in urma cu cateva ore pe retelele de socializare. Coperta contine in mijloc un simbol, la fel ca si celelalte single-uri din cadrul seriei Music .

HOT! Major Lazer revine cu un nou super clip, pentru piesa Sweat feat. Laidback Luke Ms. Dynamite!

Dupa ce a innebunit mapamondul cu hitul Get Free, proiectul dancehall Major Lazer, infiintat de DJ-ul si producatorul american Diplo, ne ofera un nou single oficial, Sweat, dezvaluind concomitent si videoclipul acestuia. Hipnotizant este cuvantul care ar putea descrie clipul piesei Sweat, acesta evidentiindu-se gratie culorilor fosforescente si miscarilor de dans si jocurilor de culori .

HOT! Asculta aici toate piesele de pe noul album al lui R. Kelly Black Panties!

Cu mai mult de o saptamana inainte de lansarea oficiala a noului sau material de studio, R. Kelly ne ofera spre ascultare intreg albumul Black Panties. Oficial, acesta va fi lansat pe 10 decembrie dupa ce, initial, ar fi trebuit lansat pe 11 noiembrie. Black Panties, cel de-al 12-lea album din cariera lui R. Kelly, .

HOT! Pepe lanseaza Iubire ca niciodata in colaborare cu Jimmy Dub!

Pepe traverseaza o perioada excelenta din punct de vedere artistic si pentru ca inspiratia a fost si este cuvantul de ordine in 2013, surprizele nu au intarziat sa apara. Astfel, la numai o luna dupa ce s-a auzit pentru prima oara Ce fata, o piesa ce se bucura de un feedback foarte bun, Pepe lanseaza .

Jeezy a lansat mixtape-ul ItsThaWorld2! Asculta aici toate piesele de pe material!

Rapperul american, cunoscut publicului mai mult sub numele de Young Jeezy, a decis sa le face fanilor sai un frumos cadou cu ocazia Zilei Recunostintei oferindu-le acestora spre ascultare intreg mixtape-ul ItsThaWorld2. Noul material reprezinta un sequel al mixtape-ului Its Tha World lansat in decembrie 2012. Noul mixtape contine in total opt trackuri, beneficiind de .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2146 seconds )