Libnet.ro
UNICEF

16:45

HOT! will.i.am colaboreaza cu Miley Cyrus, French Montana si Wiz Khalifa pentru un nou single Feeling Myself!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! will.i.am colaboreaza cu Miley Cyrus, French Montana si Wiz Khalifa pentru un nou single Feeling Myself!

Noua piesa a membrului Black Eyed Peas este extrasa ca prim single oficial de pe noua editie a ultimului sau album solo, intitulat willpower, care va fi lansata pe noua decembrie sub aripa casei de discuri Interscope Records. Per total Feeling Myself este cel de-al cincilea single al materialului. Programat sa ia cu asalt posturile . continuă pe Devorator Monden

HOT! Future, Miley Cyrus si Mr Hudson au lansat piesa Real True!

Acum cateva ore a fost dezvaluita online inedita colaborare dintre Future, Miley Cyrus si Mr Hudson pentru single-ul Real True, extras de pe viitorul album al lui Future, intitulat Honest. Rapperul canta in piesa Real True despre o iubire care trece de testele timpului. Produs de Mike WiLL Made It, single-ul se dovedeste .

Future prezinta coperta single-ului Real True feat. Miley Cyrus Mr Hudson!

Noua piesa a rapperului american este extrasa ca single oficial de pe viitorul sau material de studio, intitulat Honest, care va fi lansat la inceputul anului 2014. Real True beneficiaza de aparitia ca featured artists a fostei vedete Disney Miley Cyrus si a cantaretului Mr Hudson. Acum cateva ore Future a dat publicitatii coperta .

FOTO Disney de Halloween: Alba ca Zapada si Cenusareasa, in pielea goala a cantaretei Miley Cyrus

Pentru a sarbatori Halloweenul, un artist italian a transformat printesele Disney in sosiile interpretei americane Miley Cyrus. Senzuale si lipsite de inhibitii, Alba ca Zapada si Belle din Frumoasa si Bestia au pozat asemenea fostei Hannah Montana, imitand controversata prestatia a acesteia de la VMA, dar si o scena din videoclipul Wrecking Ball.

Adore You, urmatorul single al lui Miley Cyrus?!

Compusa de Stacy Barthe si Oren Yoel, piesa Adore You ar fi, conform mai multor zvonuri recente, urmatorul single al artistei extras de pe mult aclamatul album Bangerz lansat la inceputul lunii trecute. Trackul este cel care face deschiderea materialului. Desi nu a fost confirmat oficial ca fiind viitorul single, potrivit fansite-ului Smilersource casa de .

Miley Cyrus incalca legea pentru distractie. Afla de ce!

Mai are mai putin de trei saptamani pana va implini 21 de ani, dar Miley Cyrus este nerabdatoare.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )