Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ce a hotarat Carmen Dan, dupa intalnirea cu Adrian Mutu

Antena3 Antena3,
Ce a hotarat Carmen Dan, dupa intalnirea cu Adrian Mutu

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat miercuri ca se doreste punerea la dispozitia Companiei Nationale de Investitii a stadionului Dinamo pentru a fi modernizat. Astazi s-a largit. continuă pe Antena3

VIDEO. Carmen Dan, salvata de Briliant: Mutu da asigurari ca stadionul Dinamo va fi modernizat

Suporterii alb-rosii au pichetat Ministerul de Interne in timpul intalnirii la care au participat ministrul Carmen Dan, fotbalistul Adrian Mutu, presedintele clubului Dinamo, Monica Iagar si proprietarul echipei de fotbal, Ionut Negoita.

Optimism in Stefan cel Mare dupa intalnirea oficialilor dinamovisti cu ministrul de interne

Tema reconstructiei stadionului Dinamo i-a adus, miercuri, la aceeasi masa pe ministrul de interne, Carmen Dan, si pe oficialii FC Dinamo, Ionut Negoita si Adrian Mutu, respectiv presedintele CS Dinamo, Monica Iagar.

Planul ministrului Carmen Dan pentru modernizarea stadionului Dinamo

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat ca doreste sa puna stadionul Dinamo la dispozitia Companiei Nationale de Investitii, in vederea modernizarii, informeaza Agerpres. Astazi s-a largit.

Brandul Dinamo este lasat sa moara! Adrian Mutu o SOMEAZA pe ministrul Carmen Dan

Adrian Mutu, Directorul general al Clubului Dinamo Bucuresti, s-a hotarat sa ia taurul de corne si sa lamureasca situatia neclara a stadionului din Stefan cel Mare. in acest sens, Mutu i-a adresat.

Adrian Mutu ii solicita o iNTREVEDERE ministrului Carmen Dan: Brandul Dinamo este lasat sa moara!

Adrian Mutu, Directorul general al Clubului Dinamo Bucuresti, s-a hotarat sa ia taurul de corne si sa lamureasca situatia neclara a stadionului din Stefan cel Mare. in acest sens, Mutu i-a adresat.

Brandul Dinamo este lasat sa moara! Adrian Mutu o SOMEAZA pe Carmen Dan. Raspunsul ministrului

UPDATE: Ministrul de Interne, Carmen Dan, a raspuns scrisorii trimise de Adrian Mutu si a acceptat sa se intalneasca cu acesta miercuri la ora 12 pentru a discuta despre soarta clubului Dinamo si a.

Mutu cere o intrevedere cu ministrul de Interne, Carmen Dan, pentru a se lamuri daca se face stadion sau nu

Directorul general al FC Dinamo, Adrian Mutu, cere, inr-un comunicat, o intrevedere cu ministrul de Interne, Carmen Dan, pentru a se lamuri, atat el, cat si suporterii dinamovisti si toti iubitorii de fotbal, daca se face stadion si daca nu, de ce nu.

Adrian Mutu solicita o intrevedere cu ministrul Afacerilor Interne. Care este motivul

Directorul general al clubului de fotbal Dinamo Bucuresti, Adrian Mutu, solicita, prin intermediul unui comunicat, o intrevedere cu ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, pentru a lamuri problema stadionului.

Ministrul de Interne Carmen Dan anunta schimbarea legii, dupa ce 200 de persoane din MAI s-au pensionat la 40 de ani pe sume enorme

Ministrul de Interne Carmen Dan a anuntat duminica, la Antena 3, ca din septembrie se va modifica legea care permite pensionarea la o varsta sub 47 de ani si o pensie mare. Totodata, sefa de la MAI spune.

Carmen Dan: Nu sunt ministrul chestorilor si generalilor. Consilierii mei au ales sa renunte la indemnizatii. Cornel Ciocoiu este un bun profesionist

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a afirmat, marti, intr-o emisiune de pe postul Romania TV, ca nu a avut o grija pentru chestorii si generalii care s-au pensionat.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )