Libnet.ro
UNICEF

15:30

Planul ministrului Carmen Dan pentru modernizarea stadionului Dinamo

B1 B1,
Planul ministrului Carmen Dan pentru modernizarea stadionului Dinamo

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat ca doreste sa puna stadionul Dinamo la dispozitia Companiei Nationale de Investitii, in vederea modernizarii, informeaza Agerpres. Astazi s-a largit. continuă pe B1

Adrian Mutu ii solicita o iNTREVEDERE ministrului Carmen Dan: Brandul Dinamo este lasat sa moara!

Adrian Mutu, Directorul general al Clubului Dinamo Bucuresti, s-a hotarat sa ia taurul de corne si sa lamureasca situatia neclara a stadionului din Stefan cel Mare. in acest sens, Mutu i-a adresat.

Mutu cere o intrevedere cu ministrul de Interne, Carmen Dan, pentru a se lamuri daca se face stadion sau nu

Directorul general al FC Dinamo, Adrian Mutu, cere, inr-un comunicat, o intrevedere cu ministrul de Interne, Carmen Dan, pentru a se lamuri, atat el, cat si suporterii dinamovisti si toti iubitorii de fotbal, daca se face stadion si daca nu, de ce nu.

Am cancer. Nu doresc la nimeni PENSIE ca a mea! Replica sindicalistul Dumitru COARNA, dupa dezvaluirile facute de oamenii ministrului Carmen Dan

Dumitru Coarna, unul dintre liderii sindicalistilor din Politie, a intrat in gura lupilor dupa ce a facut publica lista pensiilor nesimtite din sistem. Acuzat de ipocrizie intrucat s-a pensionat.

Ponta cere demiterea lui Ciocoiu, mana dreapta a ministrului Carmen Dan si secretarul de stat care cumuleaza salariul cu pensia

Fostul premier Victor Ponta solicita demiterea lui Cornel Ciocoiu din functia de secretar de stat in Ministerul de Interne. Sa incepem maine cu demiterea domnului secretar de stat Ciocoiu, .

Ponta cere demiterea lui Ciocoiu, mana dreapta a ministrului Carmen Dan si secretarul de stat care cumuleaza salariul cu pensia (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta solicita demiterea lui Cornel Ciocoiu din functia de secretar de stat in Ministerul de Interne. Sa incepem maine cu demiterea domnului secretar de stat Ciocoiu, .

Dumitru Coarna cere demisia ministrului de Interne Carmen Dan

Dumitru Coarna,presedintele SNPPC, cere, in mod public, demisia ministrului Carmen Dan. Doamna ministru Carmen Dan trebuie sa demisioneze, in conditiile in care cu un deficit.

Mutu se implica in problema reconstructiei stadionului Dinamo

Adrian Mutu, managerul general al FC Dinamo, a anuntat ca vrea sa aiba o intalnire cu ministrul de interne Carmen Dan pe subiectul reconstructiei arenei de fotbal din Soseaua Stefan cel Mare.

Ce a hotarat Carmen Dan, dupa intalnirea cu Adrian Mutu

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat miercuri ca se doreste punerea la dispozitia Companiei Nationale de Investitii a stadionului Dinamo pentru a fi modernizat. Astazi s-a largit.

Brandul Dinamo este lasat sa moara! Adrian Mutu o SOMEAZA pe Carmen Dan. Raspunsul ministrului

UPDATE: Ministrul de Interne, Carmen Dan, a raspuns scrisorii trimise de Adrian Mutu si a acceptat sa se intalneasca cu acesta miercuri la ora 12 pentru a discuta despre soarta clubului Dinamo si a.

VIDEO. Carmen Dan, salvata de Briliant: Mutu da asigurari ca stadionul Dinamo va fi modernizat

Suporterii alb-rosii au pichetat Ministerul de Interne in timpul intalnirii la care au participat ministrul Carmen Dan, fotbalistul Adrian Mutu, presedintele clubului Dinamo, Monica Iagar si proprietarul echipei de fotbal, Ionut Negoita.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )