Libnet.ro
UNICEF

17:00

Hugo Chavez: Daca as fi american, as vota pentru Obama

Antena3 Antena3,
Hugo Chavez: Daca as fi american, as vota pentru Obama

Presedintele venezuelean Hugo Chavez a dat asigurari intr-un interviu pentru un post privat de televiziune ca, daca ar fi cetatean american, ar vota pentru Barack Obama la urmatoarele alegeri prezidentiale. continuă pe Antena3

Hugo Chavez: Daca as fi american, as vota pentru Obama.

Presedintele venezuelean Hugo Chavez a dat asigurari intr-un interviu pentru un post privat de televiziune ca, daca ar fi cetatean american, ar vota pentru Barack Obama la urmatoarele alegeri prezidentiale americane din noiembrie, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Daca as fi american, as vota pentru Obama, declara seful statului pentru postul de televiziune Televen, declarandu-se convins ca daca presedintele Statelor Unite Barack Obama ar fi originar dintr-un cartier popular din Caracas ar .

Hugo Chavez: Daca as fi american, as vota pentru Obama

Presedintele venezuelean Hugo Chavez a dat asigurari intr-un interviu pentru un post privat de televiziune ca, daca ar fi cetatean american, ar vota pentru Barack Obama la urmatoarele alegeri prezidentiale americane din noiembrie, relateaza AFP.

Hugo Chavez se declara vindecat de cancer si pregatit sa guverneze cel putin pana in 2019.

Presedintele venezuelean Hugo Chavez, care candideaza la 7 octombrie pentru un nou mandat de sase ani, s-a declarat din nou, sambata, vindecat de cancer si capabil sa guverneze cel putin pana in 2019, intr-un interviu acordat in cursul unui eveniment de campanie, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Cred ca da, ma simt foarte foarte bine, a raspuns Chavez cand a fost intrebat daca s-a vindecat total, intr-un camion care circula printre mii de sutinatori la Guarenas, un oras la est de .

Hugo Chavez: Voi guverna cel putin pana in 2019

Presedintele venezuelean Hugo Chavez, aflat in functie de 14 ani, a declarat ca s-a vindecat de cancer si ca va guverna cel putin pana in 2019. Chavez va candida pe 7 octombrie pentru un nou mandat de.

Hugo Chavez se declara vindecat de cancer si capabil sa guverneze cel putin pana in 2019

Presedintele venezuelean Hugo Chavez, care candideaza la 7 octombrie pentru un nou mandat de sase ani, s-a declarat din nou, sambata, vindecat de cancer si capabil sa guverneze cel putin pana in 2019,.

Hugo Chavez se declara vindecat de cancer si pregatit sa guverneze cel putin pana in 2019

Presedintele venezuelean Hugo Chavez, care candideaza la 7 octombrie pentru un nou mandat de sase ani, s-a declarat din nou, sambata, vindecat de cancer si capabil sa guverneze cel putin pana in 2019, inte-un interviu acordat in cursul unui eveniment de campanie, relateaza AFP.

Donatie generoasa de 1,5 milioane de dolari pentru presedintele american. George Soros: Obama are sustinerea mea la alegeri

Miliardarul George Soros a anuntat ca doneaza 1,5 milioane de dolari catre trei super PAC-uri care sustin campania democratului Barack Obama. Informatia a fost confirmata de catre consilierul politic.

Momente de panica pentru Obama. Aeronava presedintelui american a avut probleme la aterizare

Avionul care-l transporta pe presedintele Barack Obama a ratat, din cauza vremii nefavorabile, prima incercare de aterizare pe un aeroport din statul Ohio. Aeronava Air Force One a inceput procedura de coborare spre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )