Libnet.ro
UNICEF

23:15

Hunedoara: Un urs a fost prins intr-o capcana pusa de localnici sau braconieri

B1 B1,
Hunedoara: Un urs a fost prins intr-o capcana pusa de localnici sau braconieri

Un urs din localitatea Coroiesti, judetul Hunedoara, a fost prins duminica dupa amiaza, intr-un fond de vanatoare, prin intermediul unui lat pus de localnici sau braconieri. Capcana in care a cazut ursul a fost. continuă pe B1

Siberia. Opt persoane au murit si alte opt au fost ranite intr-un incendiu la o uzina de tratare a deseurilor industriale

Opt persoane au murit, iar alte opt au fost ranite intr-un incendiu la o uzina de tratare a deseurilor industriale din Siberia, a anuntat sambata Ministerul regional pentru Situatii de Urgenta, relateaza.

Gorj: Un copil de 8 ani care sufera de autism, disparut de acasa sambata seara, a fost gasit intr-o padure, la 2 km de casa

Copilul in varsta de 8 ani din Targu Carbunesti, judetul Gorj, disparut sambata seara de acasa si cautat de peste 50 de politisti si jandarmi, a fost gasit, duminica seara, intr-o padure, la circa doi kilometri de locuinta sa, anunta Mediafax. Conform primelor informatii, baiatul nu avea urme vizibile de violenta, insa era deshidratat in momentul in care a fost gasit. Copilul urmeaza sa fie transportat cu o ambulanta la Spitalul de Urgenta Targu Carbunesti.

Copilul de opt ani din Gorj, disparut sambata seara de acasa, a fost gasit intr-o padure.

Copilul de opt ani din judetul Gorj, disparut sambata seara de acasa si cautat de peste 50 de politisti si jandarmi, a fost gasit, duminica seara, la circa doi kilometri de locuinta sa, intr-o padure, transmite corespondentul MEDIAFAX. Conform primelor informatii, baiatul nu avea urme vizibile de violenta, insa era deshidratat. Politistii urmeaza sa-l aduca pe copil din zona in care a fost gasit la o ambulanta pentru a fi transportat, ulterior, la Spitalul de Urgenta Targu .

Un barbat a fost injunghiat intr-o benzinarie din Bucuresti

Trei persoane au ajuns la spital, in noaptea de sambtata spre duminica, in urma unui incident petrecut intr-o benzinarie. Un barbat si si o femeie au atacat cu pietre doi barbati intr-o benzinarie.

Franta. Corpul unui barbat, posibil de origine romana, a fost gasit intr-o padure la sud de Paris

Corpul unui barbat, aparent de origine romana, a fost gasit vineri dimineata intr-o padure la Savigny-sur-Orge, o comuna situata in suburbiile de la sudul Parisului, iar un alt roman a fost retinut fiind.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )