Libnet.ro
UNICEF

09:15

Un barbat a fost injunghiat intr-o benzinarie din Bucuresti

B1 B1,
Un barbat a fost injunghiat intr-o benzinarie din Bucuresti

Trei persoane au ajuns la spital, in noaptea de sambtata spre duminica, in urma unui incident petrecut intr-o benzinarie. Un barbat si si o femeie au atacat cu pietre doi barbati intr-o benzinarie. continuă pe B1

Bucuresti: Un tanar a murit dupa ce a fost injunghiat in timpul unui scandal

Un tanar de 16 ani a fost injunghiat mortal pe o strada din Capitala, iar prietenul sau a ajuns la spital cu o plaga injunghiata. Incidentul a avut loc in cartierul Ferentari, in noaptea de joi spre vineri.

Siberia. Opt persoane au murit si alte opt au fost ranite intr-un incendiu la o uzina de tratare a deseurilor industriale

Opt persoane au murit, iar alte opt au fost ranite intr-un incendiu la o uzina de tratare a deseurilor industriale din Siberia, a anuntat sambata Ministerul regional pentru Situatii de Urgenta, relateaza.

Trei studenti taiwanezi, agresati si jefuiti de un taximetrist din Bucuresti

Mafia taximetristilor din Bucuresti nu se lasa! Un sofer le-a urat cum a stiut el mai bine Bun venit in Romania! unor studenti taiwanezi, potrivit Antena 1 .

Profesori universitari din Bucuresti suspecti de coruptie

Procurorii bucuresteni au efectuat 22 de perchezitii la locuintele mai multor profesori din Bucuresti, Ilfov, Valcea si Olt anunta sursele de presa.

Crima in cartierul Ferentari din Bucuresti: Un tanar de 16 ani a fost injunghiat mortal

Un elev in varsta de 16 ani a fost ucis, iar un altul a fost ranit, in noaptea de vineri spre sambata, pe o strada din cartierul bucurestean Ferentari, dupa ce au fost injunghiati de un alt tanar, in urma unui conflict spontan, anunta Mediafax, citand Politia Capitalei.

Bucuresti. Un tanar a murit dupa ce a fost injunghiat, in cartierul Ferentari

Un elev in varsta de 16 ani a fost ucis, iar un altul a fost ranit, in noaptea de vineri spre sambata, pe o strada din cartierul bucurestean Ferentari, dupa ce au fost injunghiati de un tanar, in urma.

Un tanar bucurestean de 16 ani a fost injunghiat mortal in inima.

Un elev in varsta de 16 ani a fost ucis, iar un altul a fost ranit, in noaptea de vineri spre sambata, pe o strada din cartierul bucurestean Ferentari, dupa ce au fost injunghiati de un tanar, in urma unui conflict spontan, informeaza Politia Capitalei. Primii care au ajuns la locul tragediei au fost paramedicii SMURD, care au gasit un un adolescent in varsta de 16 ani ranit in zona inimii, aflat in stare de inconstienta, si un altul, de 17 ani, cu o taietura la brat. Medicii au incercat timp .

Franta. Corpul unui barbat, posibil de origine romana, a fost gasit intr-o padure la sud de Paris

Corpul unui barbat, aparent de origine romana, a fost gasit vineri dimineata intr-o padure la Savigny-sur-Orge, o comuna situata in suburbiile de la sudul Parisului, iar un alt roman a fost retinut fiind.

Gorj: Un copil de 8 ani care sufera de autism, disparut de acasa sambata seara, a fost gasit intr-o padure, la 2 km de casa

Copilul in varsta de 8 ani din Targu Carbunesti, judetul Gorj, disparut sambata seara de acasa si cautat de peste 50 de politisti si jandarmi, a fost gasit, duminica seara, intr-o padure, la circa doi kilometri de locuinta sa, anunta Mediafax. Conform primelor informatii, baiatul nu avea urme vizibile de violenta, insa era deshidratat in momentul in care a fost gasit. Copilul urmeaza sa fie transportat cu o ambulanta la Spitalul de Urgenta Targu Carbunesti.

Hunedoara: Un urs a fost prins intr-o capcana pusa de localnici sau braconieri

Un urs din localitatea Coroiesti, judetul Hunedoara, a fost prins duminica dupa amiaza, intr-un fond de vanatoare, prin intermediul unui lat pus de localnici sau braconieri. Capcana in care a cazut ursul a fost.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2788 seconds )