Libnet.ro
UNICEF

12:31

Copilul de opt ani din Gorj, disparut sambata seara de acasa, a fost gasit intr-o padure.

România Liberă România Liberă,
Copilul de opt ani din Gorj, disparut sambata seara de acasa, a fost gasit intr-o padure.

Copilul de opt ani din judetul Gorj, disparut sambata seara de acasa si cautat de peste 50 de politisti si jandarmi, a fost gasit, duminica seara, la circa doi kilometri de locuinta sa, intr-o padure, transmite corespondentul MEDIAFAX. Conform primelor informatii, baiatul nu avea urme vizibile de violenta, insa era deshidratat. Politistii urmeaza sa-l aduca pe copil din zona in care a fost gasit la o ambulanta pentru a fi transportat, ulterior, la Spitalul de Urgenta Targu . continuă pe România Liberă

Copilul din judetul Gorj, disparut sambata seara de acasa, a fost gasit de politisti intr-o padure

UPDATE ORA 18:15: Copilul a fost gasit in viata de un politist care participa la cautari. El se afla intr-o padure de la marginea orasului Targu Carbunesti, la 20 de kilometri distanta fata de locuinta.

Gorj: Un copil de 8 ani care sufera de autism, disparut de acasa sambata seara, a fost gasit intr-o padure, la 2 km de casa

Copilul in varsta de 8 ani din Targu Carbunesti, judetul Gorj, disparut sambata seara de acasa si cautat de peste 50 de politisti si jandarmi, a fost gasit, duminica seara, intr-o padure, la circa doi kilometri de locuinta sa, anunta Mediafax. Conform primelor informatii, baiatul nu avea urme vizibile de violenta, insa era deshidratat in momentul in care a fost gasit. Copilul urmeaza sa fie transportat cu o ambulanta la Spitalul de Urgenta Targu Carbunesti.

Gorj. Un copil de opt ani a disparut. Politistii il cauta cu un elicopter al MAI

Un copil de 8 ani care a disparut la Targu Carbunesti, judetul Gorj, este cautat duminica de politisti cu ajutorul unui elicopter al Ministerului Administratiei si Internelor MAI) solicitat pentru a survola o.

Un copil autist din Gorj care disparuse sambata seara de acasa a fost gasit intr-o padure

Copilul de opt ani din judetul Gorj, disparut sambata seara de acasa si cautat de peste 50 de politisti si jandarmi, a fost gasit, duminica seara, la circa doi kilometri de locuinta sa, intr-o padure.

Un copil disparut in judetul Gorj, cautat de zeci de politisti, caini si un elicopter

Zeci de politisti, doi caini de urma, jandarmi si mai multi voluntari au pornit in cautarea unui baiat in varsta de opt ani care a disparut de acasa, din Targu Carbunesti, sambata seara.

FOTOGALERIE: Cainele politist Marco, salvatorul copilului autist de la Targu-Carbunesti, disparut de doua zile

Un copil in varsta de opt ani din localitatea Stefanesti, din orasul Targu-Carbunesti, judetul Gorj, care disparuse de doua zile de acasa si ratacea prin padure, a fost gasit de un caine politist, care a fost adus special de la Institutul Chinologic din Sibiu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )