Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ialomita: Cinci raniti grav intr-un accident rutier in care au fost implicate patru masini, pe DN 2

Antena3 Antena3,
Ialomita: Cinci raniti grav intr-un accident rutier in care au fost implicate patru masini, pe DN 2

Cinci persoane au fost grav ranite, una dintre ele fiind preluata de un elicopter SMURD, in urma unui accident rutier produs, miercuri dimineata, pe Drumul National 2, in judetul Ialomita, si in care au fost. continuă pe Antena3

Ialomita: Un mort si patru raniti, intr-un accident rutier

O persoana a murit si alte patru au fost ranite, miercuri, dupa ce o duba s-a ciocnit cu un autoturism, in localitatea Sinesti, din judetul Ialomita, informeaza B1 TV.

Sibiu: Doi oameni au murit si alti patru au fost grav raniti intr-un accident pe DN14 (VIDEO)

Doi oameni au murit, iar alti patru au fost raniti intr-un accident care s-a produs duminica dimineata, la iesirea din Sura Mare, catre Medias, pe DN14, scrie Adevarul. La fata locului au ajuns trei.

Grav accident rutier in Ialomita. Cinci persoane au fost ranite

Accidentul s-a produs pe DN 2, in afara localitatii Lilieci. Soferul unui autoturism care circula dinspre Bucuresti catre orasul Urziceni a intrat intr-o depasire fara a se asigura, iar masina a ajuns pe contrasens si a lovit frontal o autoutilitara, cele doua autovehicule fiind proiectate in alte doua autoutilitare.

Patru masini, implicate intr-un accident pe podul de la Otopeni: Nu au fost inregistrate victime. Traficul se desfasoara cu dificultate

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate miercuri dimineata la intrarea in Bucuresti, in urma unui accident in lant produs pe DN1, in judetul Ilfov, pe podul de la Otopeni, informeaza B1 TV. Patru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )