Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ianis Hagi, inca un pas urias cu Rangers spre primul titlu luat in Scotia: Cat a jucat duminica

Adevărul Adevărul,
Ianis Hagi, inca un pas urias cu Rangers spre primul titlu luat in Scotia: Cat a jucat duminica

Mijlocasul de 22 de ani are, deocamdata, un singur trofeu cucerit in strainatate, Supercupa Belgiei, cu Genk. La cum merge insa actuala sa echipa in Scotia, fanii pot pune deja sampanie la rece. continuă pe Adevărul

Vestea anului pentru Ianis Hagi. Spaniolii au facut anuntul, iar Steven Gerrard tremura

Anul 2021 incepe pentru Ianis Hagi cu o veste mare din partea spaniolilor: este dorit in Bundesliga de o echipa calificata in optimile Ligii Campionilor. Veste mare pentru Ianis Hagi: e dorit in Bundesliga de o echipa calificata in optimile Ligii Campionilor Ianis Hagi a avut evolutii apreciate in ultima perioada la Glasgow Rangers. Cea .

Ianis Hagi, dorit de o formatie calificata in optimile Champions League

Jurnalistii de la Mundo Deportivo ii dedica un material lui Ianis Hagi, jucator care conform surselor cotidianului iberic este dorit de o formatie care este calificata in optimile Champions League.

Ianis Hagi, mesaj manifest pentru un roman necunoscut. Performanta incredibila a unui sportiv

Ianis Hagi, celebrul fotbalist si fiu al lui Gica Hagi, a postat pe contul sau de socializare Facebook un mesaj manifest pentru a sustine un sportiv roman. Ianis Hagi, mesaj manifest pentru un roman necunoscut Ianis Hagi a devenit unul dintre cele mai sonore nume in lumea fotbalului. in varsta de 22 de ani, mijlocasul .

Ianis Hagi, pe prima pagina in Scotia. Declaratiile controversate care l-au pus acolo

Familia Hagi are motive sa fie foarte mandra de reusitele lui Ianis. Tanarul a atras atentia suporterilor dupa ultimele declaratii care l-au adus chiar pe prima pagina in presa din Scotia. Ce a spus acesta si ce spune Gica Popescu despre cele auzite? Ianis Hagi, pe prima pagina in Scotia dupa cateva declaratii controversate Ianis .

Glasgow Rangers, cu Ianis Hagi titular, victorie pe terenul lui Aberdeen

Glasgow Rangers s-a impus, scor 2-1, pe terenul celor de la Aberdeen, intr-o partida contand pentru etapa cu numarul XXIII a campionatului de fotbal din Scotia.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )