Libnet.ro
UNICEF

09:01

Iarna din acest an va fi cu 35% mai scumpa decat cea din 2012

B1 B1,
Iarna din acest an va fi cu 35% mai scumpa decat cea din 2012

Vom avea parte de o iarna mai scumpa cu 35% fata de cea trecuta. Ministerul Economiei a anuntat o crestere semnificativa de preturi pentru cantitatile de lignit, huila, pacura, gaze, energie electrica si. continuă pe B1

Florea: Nu cred ca politica poate sa coboare mai mult decat a coborat cu Becali si Dan ...

Prim-vicepresedintele PDL Dorin Florea spune ca faptul ca Becali e chemat sa fie stindardul liberalilor e un produs al unor minti subculturale, intrucat acesta si Dan Diaconescu constituie o alunecare periculoasa in politica si nu crede ca politica poate sa coboare mai mult decat a coborat. Prim-vicepresedintele PDL Dorin Florea a declarat, marti, ca Romania s-a transformat intr-o politica a urii, a dezbinarii, care nu poate proveni decat din minti subculturale si multe minti de o .

Crin Antonescu la Antena 3: De ce ii cereti lui Gigi Becali mai mult decat UNPR-ului sau lui Frunzaverde?!

Victor Ponta, Crin Antonescu si Sorin Oprescu se afla in platoul emisiunii Sinteza zilei de pe Antena 3. Cei trei oameni politici si-au reafirmat increderea unul in celalalt precum si in continuitatea proiectului politic USL. Liderul liberal a vorbit despre alianta PNL-PNG spunand ca este vorba despre o simpla candidatura a unui om care crede in proiectul lor politic si nu intelege de ce lumea ii cere lui Gigi Becali mai multe decat UNPR-ului sau lui Sorin Frunzaverde.

Kelemen, la PPE: Romania e obosita; alegerile din 9 decembrie, cele mai grele din ultimii 23 ...

Liderul UDMR Kelemen Hunor a afirmat, in discursul de la deschiderea lucrarilor Congresului PPE, ca societatea din Romania da semne de oboseala pe fondul crizei economice si crizei morale, iar alegerile parlamentare din 9 decembrie vor fi cele mai grele din ultimii 23 de ani, informeaza Mediafax. Dupa aprecierile mele, alegerile din acest an vor fi cele mai grele din ultimii 23 de ani. Criza economica nu a trecut si, dupa toate previziunile credibile, mai avem mult de lucru, nu de asteptat, .

Zi de greva generala in Grecia, a patra din acest an

Grecia este afectata joi de o greva generala a sindicatelor, a patra din acest an, organizata in semn de protest fata de masurile de austeritate impuse. Greva are loc in ziua in care la Bruxelles se reunesc liderii europeni. Serviciile publice si transporturile vor fi puternic perturbate, circulatia trenurilor si feriboturilor fiind intrerupta, iar zborurile fiind anulate.

Business Report: Ce sa faci ca sa poti lua un credit Prima Casa; Privatii dau lectii statului: GFR face profit, CFR strange datorii; Iarna 2013, mai scumpa cu 35% decat cea din 2012; Autoritatile - cand cu fata, cand cu spatele spre China

Turcii confirma interesul pentru terminalul de gaze de la Constanta. Omul de afaceri turc Ahmet Caliskan, de la Global Energy Group, a confirmat. Care sunt semnalele ca Germania cedeaza in fata crizei de pe piata auto. Germania, care a evitat in acest an declinul pietei auto din Europa, incepe sa.

Balegarul de elefant, sursa ta de energie. Cum se obtine cea mai scumpa cafea din lume

Gusturile tot mai sofisticate ale iubitorilor de cafea le pun mintea la contributie producatorilor. Iar retetele gasite nu contenesc sa ne uimeasca. Proprietarii hotelurilor Antara din Maldive vand cafea Black.

FP a incheiat primele noua luni cu un profit cu 7,3% mai mare

Fondul Proprietatea FP) a inregistrat pentru primele noua luni din acest an un profit de 574,55 milioane de lei, in crestere cu 7,3% fata de cel raportat pentru luna septembrie a anului trecut, arata un comunicat de presa.

Fondul Proprietatea a incheiat primele noua luni cu un profit cu 7,3% mai mare

Fondul Proprietatea FP) a inregistrat pentru primele noua luni din acest an un profit de 574,55 milioane lei , in crestere cu 7,3% fata de cel raportat pentru septembrie 2011, de 535,29 milioane lei.

Banii, mai importanti decat scoala? Mitropolia da afara sute de elevi dintr-o cladire din Craiova

Sute de elevi ai Colegiului National Elena Cuza din Craiova risca sa nu mai aiba unde sa invete. Cladirea in care au loc orele de clasa apartine Mitropoliei Olteniei, care a reziliat contractul de.

50.000 de suporteri au plecat dezamagiti de la Arena Nationala. Trebuie sa recunoastem. Olandezii sunt mai buni decat noi

A fost o seara trista pentru suporterii echipei nationale de fotbal. A fost invinsa cu 4 la 1 de reprezentativa Olandei, o echipa mult mai bine pregatita, dupa cum au declarat chiar oamenii din fotbal. Peste.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )