Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iasi: Un copil de 3 ani A MURIT dupa ce a cazut in fosa septica a scolii din localitate

B1 B1,
Iasi: Un copil de 3 ani A MURIT dupa ce a cazut in fosa septica a scolii din localitate

Un copil de trei ani din satul Buda, comuna ieseana Braiesti, a murit dupa ce a cazut in fosa septica a scolii din localitate, informeaza Ziarul de Iasi. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar. continuă pe B1

VIDEO Un copil de trei ani din judetul Iasi a murit dupa ce a cazut in fosa septica a scolii din localitate

Un copil de trei ani din satul Buda, comuna Braiesti, a decedat in aceasta dupa-amiaza in curtea scolii din localitate, dupa ce a cazut in fosa septica, scrie Ziarul de Iasi. Acesta nu era inmatriculat la gradinita, iar, potrivit Inspectoratului Scolar Judetean Iasi, copilul a ajuns acolo neinsotit. Directorul scolii din localitate ar urma sa isi prezinte demisia.

Caz cutremurator la gradinita. Un copil de 3 ani a murit dupa ce a cazut intr-o fosa septica neacoperita din curte

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi au deschis o ancheta penala dupa ce un copil de 3 ani a murit in conditii suspecte.

Un barbat de 52 de ani a murit dupa ce a cazut intr-o fantana din Prahova

Un barbat a decedat, duminica, in satul Stoenesti din comuna prahoveana Aricestii Rahtivani, dupa ce a cazut intr-o fantana adanca de 30 de metri, el fiind scos in urma interventiei echipelor de salvare,.

Ea a murit dupa o partida de amor in trei. Sfarsitul tragic al tinerei de 18 ani face inconjurul lumii

Ivana, o tanara in varsta de 18 ani din Olanda, a murit dupa ce a fost protagonista unei partide de amor in trei. Incidentul a avut loc in Kuala Lumpur, Malaezia, iar Ivana Smit a cazut de la etajul 20 al.

Dialog halucinant intre un secretar de stat din Ministerul Sanatatii si o jurnalista despre un bolnav de cancer programat la analize peste 3 luni, care a murit dupa o luna: A murit din cauza ca nu a facut CT? Nu ne-am intalnit ca sa vorbim de cazuri sing

Dialog halucinant, vineri, la dezbaterea pe tema coplatii serviciilor medicale private, intre Cristian Grasu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, si o jurnalista. Cristian Grasu a fost intrebat ce se poate face pentru ca, dincolo ca statul sa deconteze partial si serviciile medicale private, pacientii sa aiba acces la timp la analize, nu dupa luni de zile. O jurnalista a dat exemplul unui pacient cu melanom programat peste 3 luni la un CT cerebral, dar care a murit dupa doar o luna. A murit din cauza ca nu a facut CT? Noi aici ne-am intalnit sa dezbatem un lucru general, o lege, si acum vorbim de cazuri punctuale, singulare, a fost raspunsul lui Cristian Grasu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )