Libnet.ro
UNICEF

16:00

Iasi: Un pasaj pietonal subteran de 26 milioane lei a fost inundat

B1 B1,
Iasi: Un pasaj pietonal subteran de 26 milioane lei a fost inundat

Un pasaj pietonal subteran din zona centrala a Iasiului, ce a fost dat in folosinta anul trecut in urma unei investitii de 26 milioane de lei, a fost inundat, miercuri, dupa ce apa provenita din topirea zapezii. continuă pe B1

Iasi: Pasaj pietonal de 26 milioane lei, inundat din cauza zapezii.

Un pasaj pietonal subteran din zona centrala a Iasiului, dat in folosinta anul trecut dupa o investitie de 26 milioane de lei, a fost inundat, miercuri, dupa ce apa provenita din topirea zapezii s-a infiltrat prin tavanul constructiei, transmite Mediafax. Pasajul pietonal subteran din zona Hala Centrala a municipiului Iasi a fost inundat, miercuri, in urma topirii zapezii, apa infiltrandu-se prin tavanul constructiei, iar nivelul apei ajungand pana la glezne. Acest pasaj a fost inaugurat in .

BRD, pierderi in 2013 de 385 milioane lei.

BRD Group Societe Generale a suferit anul trecut o pierdere de 385 milioane lei, din cauza cresterii provizioanelor, care au atins un grad de acoperire de 69%, fiind al doilea an consecutiv in care banca inchide cu un rezultat negativ de sute de milioane de lei, conform Mediafax.

IMM-urile vor putea lua credite de peste 520 milioane lei de la CEC Bank

CEC Bank va beneficia de la FNGCIMM de garantii de pana la 260 milioane lei in urmatorii doi ani, prin care IMM-urile vor putea accesa credite de peste 520 milioane lei pentru finantarea capitalului de lucru, a anuntat ieri banca.

CEC Bank: IMM-urile vor putea accesa credite de peste 520 milioane lei

CEC Bank va beneficia de la FNGCIMM de un plafon al garantiilor in valoare de aproximativ 260 milioane lei, prin care IMM-urile vor putea accesa credite de peste 520 milioane lei, potrivit unui comunicat al bancii.

Veniturile SIF Muntenia au coborat cu 20% anul trecut, la 232,1 milioane lei

Veniturile SIF Muntenia SIF4) au coborat anul trecut cu 20%, la 232,1 milioane lei 52,6 milioane euro), ca urmare a scaderii incasarilor din vanzarea de participatii din portofoliu cu 35%, la 149,6 milioane lei aproape 34 milioane euro).

Incep lucrarile de modernizare a Caii Victoriei. Circulatia rutiera va fi restransa la doua benzi pe sens, se largesc trotuarele si se amenajeaza piste pentru biciclete. Investitia se ridica la 8,7 milioane lei

Primaria Capitalei incepe lucrarile de reabilitare si modernizare a Caii Victoriei, intre Piata Victoriei si Calea Grivitei, potrivit unui anunt facut de municipalitate. Proiectul prevede largirea trotuarelor, amenajarea de piste pentru biciclisti, iar circulatia rutiera se va desfasura pe doua benzi pe sens cu sens unic, fata de patru in prezent. Lucrarile se vor desfasura in perioada 24 februarie 1 august 2014, costul acestora fiind de 8,7 milioane lei.

Pierderi de 385 milioane lei pentru BRD in 2013

BRD a inregistrat anul trecut pierderi de 385 milioane lei, rezultatul fiind influentat de consolidarea acoperirii creditelor neperformante, potrivit unui comunicat al bancii remis Bursei de Valori Bucuresti.

MFP a atras 80 milioane lei printr-o licitatie suplimentara

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, astazi, 80 milioane lei, printr-o licitatie suplimentara pentru obligatiuni scadente in iunie 2017.

Lichiditate de aproximativ 6,7 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 6,7 milioane lei 1,49 milioane euro).

Pe ce s-au cheltuit 26 de milioane de lei din bani publici la Iasi: un pasaj subteran construit in 7 ani, care a cedat la prima ninsoare

Una dintre cele mai costisitoare si controversate investitii ale Primariei Iasi, pasajul subteran de la Hala Centrala, construit in plin centrul orasului, isi dovedeste ineficienta la doar cateva luni de la inaugurare, in ciuda sumei colosale din bugetul local investita.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )