Libnet.ro
UNICEF

07:45

iCCJ a anulat sentinta prin care un intreg sat din judetul Arad era retrocedat

România Liberă România Liberă,
iCCJ a anulat sentinta prin care un intreg sat din judetul Arad era retrocedat

Magistratii Curtii Supreme au anulat sentinta prin care intregul sat Nadas din judetul Arad fusese retrocedat, cu tot cu pasuni, fanete, padure si biserica, unor pretinsi mostenitori ai grofului Josif Grosz. continuă pe România Liberă

Metoda geniala prin care o femeie a descoperit ca sotul o inseala. Ce i-a pus in bagajul de calatorie

Metoda inteligenta prin care o femeie a aflat ca sotul sau o inseala. Un obiect cerut chiar de el si asezat la locul potrivit l-a dat de gol. Mai exact, barbatul i-a transmis femeii ca urmeaza sa.

Oil Terminal cade cu 14% pe bursa dupa tranzactii cu 1,6% din capital si retragerea unor ordine prin care era vizata vanzarea a 14,5% din companie

Actiunile operatorului portuar Oil Terminal OIL) au cazut cu 14,2% vineri pe bursa, dupa tranzactii cu 1,6% din capital si retragerea unor ordine plasate anterior prin care se dorea vanzarea a inca 14,5% din capitalul societatii controlata de statul.

A fost lansat programul Prima chirie, prin care somerii care isi gasesc un loc de munca in alta localitate pot primi o prima de relocare

Programul Prima chirie, prin care somerii care isi gasesc un loc de munca in alta localitate situata la o distanta mai mare de 50 kilometri fata de cea in care isi au domiciliul sau resedinta pot primi o prima de relocare, a fost lansat, agentiile pentru ocuparea fortei de munca primind de marti cererile in acest sens. Veniturile nete lunare pentru a beneficia de acest program nu trebuie sa depaseasca suma de 5. 000 de lei.

Subiectele zilei:Autorizatii de taxi traficate ilegal la varful Primariei Bucuresti. Viceprimarul Aurelian Badulescu a emis 30 de dispozitii de primar prin care a transferat autorizatii;Motivele pentru care Voiculescu cere eliberarea conditionata din pus

Toate stirile pe care le-ai ratat cat timp te-ai prajit la soare, in minivacanta data de guvern. Statul roman a fost darnic de data asta cu muritorii din birouri - liber joi, liber luni, am facut punte si ne-am luat liber si vineri. Ii convine lui Burleanu ca Bodescu ii ameninta cu puscaria pe contracandidatii sai?A trecut o saptamana de cand Gazeta a publicat mesajele prin care Gabriel Bodescu il ameninta pe Justin Stefan. Si pe opozantii lui Razvan Burleanu.

Avertisment! Orice produs care este facut din tutun este daunator sanatatii

Orice produs care este facut din tutun este daunator sanatatii! Este avertismentul medicilor specialisti care sunt ingroziti de avantul produselor derivate din tutun. Dupa moda tigarilor.

M-a tinut in cusca, in inchisoare! Am primit palme, m-a tras de par!. Tortura incredibila prin care o semifinalista de la Roland Garros cu tata roman (FOTO)

Semifinalista in acest an la Roland Garros, Timea Bacsinzky, are o poveste dureroasa de viata, fiind torturata si tratata in cel mai inuman mod cu putinta de catre tatal sau, un roman din Sa.

M-a tinut in cusca, in inchisoare! Am primit palme, m-a tras de par!. Tortura incredibila prin care a trecut Timea Bacsinszky, semifinalista de la Roland Garros cu tata roman (FOTO)

Semifinalista in acest an la Roland Garros, Timea Bacsinszky, are o poveste dureroasa de viata, fiind torturata si tratata in cel mai inuman mod cu putinta de catre tatal sau, un roman din.

Semnele prin care iti dai seama ca ingerul tau pazitor este langa tine si vrea sa iti transmita un mesaj

Acesta te ajuta si te calauzeste in viata, fiind sprijinul ascuns pe care il ai in momentele de cumpana. Se spune ca exista mai multe semne cu ajutorul carora iti dai seama ca ingerul tau pazitor este langa tine si.

CARTELUL GALBEN. Autorizatii de taxi traficate ilegal la varful Primariei Bucuresti. Viceprimarul Aurelian Badulescu a emis 30 de dispozitii de primar prin care a transferat autorizatii |SERIAL EXCLUSIV ROMANIA LIBERA

Autorizatiile de taxi din Bucuresti sunt traficate ilegal cu semnatura de la varful Primariei Capitalei. in mod ironic, compania de avocatura angajata de Primarie sa ofere consiliere juridica a subliniat ca nu sunt indeplinite conditiile legale. Totusi, viceprimarul Aurelian Badulescu a semnat pentru transferul autorizatiilor, in locul Gabrielei Firea, cand aceasta din urma era intr-o delegatie externa.

Strategia prin care Nicusor Dan se intoarce la sefia USR

Demisia lui Nicusor Dan din USR nu va fi validata de catre organizatia Sector 6, de care apartine acesta, pana la Consilul Politic programat peste doua saptamani, au declarat surse din conducerea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )