Libnet.ro
UNICEF

16:15

iCCJ va da decizia definitiva in dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis

B1 B1,
iCCJ va da decizia definitiva in dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis

Magistratii Curtii Supreme dau miercuri decizia definitiva in dosarul de incompatibilitate al presedintelui Klaus Iohannis. Agentia Nationala de Integritate a stabilit ca acesta a fost in incompatibilitate in. continuă pe B1

Klaus Iohannis si-ar putea afla miercuri decizia din dosarul incompatibilitate

Magistratii Curtii Supreme sunt asteptati miercuri sa pronunte o deciziei definitiva in dosarul in care presedintele Klaus Iohannis este acuzat de incompatibilitate. Seful statului a avut castig de cauza la Curtea de Apel Alba Iulia, judecatorii anuland raportul inspectorilor de integritate.

ICCJ ar putea da azi decizia definitiva in dosarul lui Iohannis

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) este asteptata sa dea astazi decizia definitiva in dosarul in care presedintele Klaus Iohannis a contestat raportul Agentiei Nationale de Integritate ANI) privind incompatibilitatea in care s-ar fi aflat in perioada cand a reprezentat Primaria Sibiu in Adunarea Generala a Actionarilor AGA) de la societatile Apa Canal si Piete, scrie presa.

ICCJ ar putea da azi decizia definitiva in dosarul privatizarilor strategice

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) ar putea da astazi decizia definitiva in dosarul privatizarilor strategice, in care fostii ministri Codrut Seres si Zsolt Nagy au fost condamnati de prima instanta la 6, respectiv 5 ani de inchisoare, iar procurorii au cerut pedepse maxime cu executare, scrie presa.

ICCJ anunta decizia definitiva in dosarul privatizarilor strategice

Instanta suprema ar putea sa dea miercuri decizia definitiva in dosarul privatizarilor strategice, in care fostii ministri Codrut Seres si Zsolt Nagy au fost condamnati de prima instanta la sase, respectiv cinci ani de inchisoare, iar procurorii au cerut pedepse cu executare orientate spre maxim, relateaza Mediafax.

Instanta suprema ar putea da miercuri decizia definitiva in dosarul privatizarilor strategice

Completul de cinci judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie ar putea sa da astazi decizia definitiva in dosarul privatizarilor strategice. In acest dosar, fostii ministri Codrut Seres si Zsolt Nagy au fost condamnati de prima instanta la.

Instanta suprema ar putea da maine decizia definitiva in dosarul privatizarilor strategice

Instanta suprema ar putea sa dea maine decizia definitiva in dosarul privatizarilor strategice, in care fostii ministri Codrut Seres si Zsolt Nagy au fost condamnati de prima instanta la sase, respectiv cinci ani de inchisoare, iar procurorii au cerut pedepse cu executare orientate spre maxim, potrivit surselor din presa.

iCCJ: Klaus Iohannis nu a fost in incompatibilitate. Presedintele a castigat definitiv procesul cu ANI

Klaus Iohannis a scapat definitiv de acuzatia de incompatibilitate. inalta Curte de Casatie si Justitie a dat, miercuri, sentinta definitiva in dosarul sau de incompatibilitate. in 24 aprilie 2013, Agentia Na.

iCCJ: Klaus Iohannis nu a fost incompatibil

ACTUALIZARE 15:45 Presedintele Klaus Iohannis nu s-a aflat in incompatibilitate, a decis astazi inalta Curte de Casatie si Justitie, decizia instantei fiind definitiva.

Klaus Iohannis castiga procesul cu ANI. Verdict final: Presedintele NU s-a aflat in incompatibilitate

Magistratii au respins recursul ANI, in dosarul in care seful statului este acuzat de ANI de incompatibiliate. Presedintele Klaus Iohannis nu s-a aflat in incompatibilitate, a decis ICCJ. Decizia este.

Klaus Iohannis nu a fost incompatibil - decizie definitiva a Inaltei Curti

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins miercuri recursul Agentiei Nationale de Integritate si a decis, definitiv, ca fostul primar al Sibiului Klaus Iohannis nu s-a aflat in stare de incompatibilitate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.242 seconds )