Libnet.ro
UNICEF

00:07

iCCJ verifica legalitatea masurii arestarii preventive a Alinei Bica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
iCCJ verifica legalitatea masurii arestarii preventive a Alinei Bica

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) verifica legalitatea masurii arestarii preventive a fostei sefe a DIICOT Alina Bica, dupa ce aceasta a fost trimisa in judecata in stare de arest de procurorii DNA in dosarul privind acordarea de despagubiri supraevaluate omului de afaceri Stelian Gheorghe pentru un teren din Capitala, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

iCCJ verifica legalitatea masurii arestarii preventive a Alinei Bica, fosta sefa a DIICOT

Inalta Curte de Casatie si Justitie verifica miercuri legalitatea masurii arestarii preventive a fostei sefe a DIICOT Alina Bica, informeaza Agerpres. Aceasta a fost trimisa in judecata in stare de arest de.

Curtea Suprema verifica daca masura arestarii preventive a fostei sefe DIICOT Alina Bica este legala

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) analizeaza legalitatea masurii arestarii preventive a fostei sefe a DIICOT Alina Bica, dupa ce aceasta a fost trimisa in judecata in stare de arest de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul privind acordarea de despagubiri supraevaluate omului de afaceri Stelian Gheorghe pentru un teren din Capitala.

DNA: Deputatul UDMR Marko Attila va fi cercetat separat de dosarul Alinei Bica

Deputatul UDMR Marko Attila va fi cercetat separat de dosarul in care fosta sefa a DIICOT Alina Bica a fost trimisa luni in judecata, potrivit deciziei procurorilor DNA. Procurorii au disjuns din dosarul Alinei Bica.

Sorina Matei: Trei dosare penale pe numele lui Sebastian Ghita au fost inchise de DIICOT prin doua NUP-uri, o clasare si doua declinari in mandatele Alinei Bica si Codrut Olaru

Trei dosare penale pe numele lui Sebastian Ghita au fost inchise de DIICOT prin solutii de neincepere a urmaririi penale, o clasare si doua declinari in mandatele Alinei Bica si Codrut Olaru, scrie jurnalista Sorina Matei pe blogul sau. Dosarele vizau infractiuni la adresa securitatii nationale a Romaniei, de criminalitate organizata, coruptie si inselaciune, potrivit sursei citate.

Elena Udrea, despre dosarul Alinei Bica: Nu am intervenit pentru nimeni la conducerea ANRP

Elena Udrea neaga ca ar avea vreo implicare in noul dosar al Alinei Bica, disjuns din cel in care este arestata. Ea spune nu a intervenit pentru nimeni la conducerea ANRP si nu are nicio legatura cu presupusa.

Elena Udrea, despre noul document aparut in dosarul Alinei Bica: E normal sa fie dat pe surse unui fost colaborator (sau actual) al Serviciilor? Nu am intervenit pentru nimeni la conducerea ANRP

Elena Udrea neaga ca ar avea vreo implicare in noul dosar al Alinei Bica, disjuns din cel in care este arestata. Ea spune nu a intervenit pentru nimeni la conducerea ANRP si nu are nicio legatura cu presupusa.

VIDEO Liviu Dragnea despre noul dosar al Alinei Bica: Nimeni nu a intervenit la Victor Ponta pentru nicio propunere

Presedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a comentat duminica faptul ca numele sau, alaturi de cel al Alinei Bica, apare intr-un nou dosar, afirmand ca nu avea in fata cui sa o sustina pe aceasta pentru functia de procuror general si ca nimeni nu a intervenit la Victor Ponta.

Gandul: Doua dosare ale lui Sebastian Ghita, inchise de DIICOT in mandatul Alinei Bica

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) a inchis in total trei dosare in care era cercetat deputatul demisionat din PSD, Sebastian Ghita, doua dintre acestea in perioada in care institutia era condusa de Alina Bica, judecata in dosarul retrocedarilor si unul in mandatul lui Codrut Olaru, potrivit unui raspuns oficial al DIICOT citat de Gandul.

Ioan Niculae neaga ca i-ar fi dat mita Alinei Bica

Omul de afaceri Ioan Niculae neaga ca i-ar fi dat mita 3,5 milioane euro fostului procuror sef al DIICOT, Alina Bica, pentru tergiversarea unui dosar, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Ioan Niculae neaga ca i-ar fi dat mita Alinei Bica: Nu am cunoscut-o

Omul de afaceri Ioan Niculae neaga ca i-ar fi dat mita 3,5 milioane euro fostului procuror sef al DIICOT, Alina Bica, pentru tergiversarea unui dosar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )